CS2'de maçlara çok geç giriyor

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar sorun başlıkta belirttiğim gibi maçlara geç girmesi. Oyun buluyor kabul ediyorum sonra asagidaki ekranda bayağı bekliyorum maçlara genelde son giren ben oluyorum.

İnternette biraz araştırdım ve oyun HDD'ye mi SSD'ye mi kurulu fark ediyormuş. Kontrol edince SSD'ye kurulu oyun bir de dosyaları doğrula diyecekler olacaktır onu da yaptım ancak hiçbir işe yaramadı.

Dosya Ekleri

• IMG_20250506_214546.jpg
    IMG_20250506_214546.jpg
    177,1 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba arkadaşlar sorun başlıkta belirttiğim gibi maçlara geç girmesi. Oyun buluyor kabul ediyorum sonra asagidaki ekranda bayağı bekliyorum maçlara genelde son giren ben oluyorum.

İnternette biraz araştırdım ve oyun HDD'ye mi SSD'ye mi kurulu fark ediyormuş. Kontrol edince SSD'ye kurulu oyun bir de dosyaları doğrula diyecekler olacaktır onu da yaptım ancak hiçbir işe yaramadı.

İnternet hızıyla da alakalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
-cl_forcepreload 1
Başlatmaya bunu yaz

Sen bu kodun çalışıp çalışmadığını daha bilmiyorsun. Çoğu komut çalışmıyor ve bu kod hiçbir şekilde sorunu yaşayana yardımcı olamaz.

İnternet hızıyla da alakalı.

İnterneti yavaş olsa hiç bağlanamaz hadi diyelim belki ama iki dakikayı devirecek kadar da değil.

Cs ile alakalı öncesin de bu sorunu yaşamıyorduk yaşayan yoktu. Bir kaç güncellemeden sonra meydana geldi diyen var bana kalırsa update atılmadan önce oldu. SSD değil ama HDD yapsa bile maça bağlanmayla alakası yok maçtayken drop yaşanır veya oyun çöker o ayrı bir konu. SSD sahibiyim ışık hızın da katılıyorduk haritaya şimdi rahat üç dört dakika arka planda bekletiyor bunu her seferin de yapıyor basit eğlence de harita değişir yine beklersin en son bağlanan oyuncu hep biz oluyoruz donanımla sıfır alaka tamamen oyunun problemi.

Son düzenleme:
Sen bu kodun çalışıp çalışmadığını daha bilmiyorsun. Çoğu komut çalışmıyor ve bu kod hiçbir şekilde sorunu yaşayana yardımcı olamaz.

İnterneti yavaş olsa hiç bağlanamaz hadi diyelim belki ama iki dakikayı devirecek kadar da değil.

CS ile alakalı öncesin de bu sorunu yaşamıyorduk yaşayan yoktu. Birkaç güncellemeden sonra meydana geldi diyen var bana kalırsa Update atılmadan önce oldu. SSD değil ama HDD yapsa bile maça bağlanmayla alakası yok maçtayken drop yaşanır veya oyun çöker o ayrı bir konu. SSD sahibiyim ışık hızın da katılıyorduk haritaya şimdi rahat üç dört dakika arka planda bekletiyor bunu her seferin de yapıyor basit eğlence de harita değişir yine beklersin en son bağlanan oyuncu hep biz oluyoruz donanımla sıfır alaka tamamen oyunun problemi.

Bende böyle bir sorun olmuyor. Fark ediyorum takıma bazı adamlar dakikalar sonra geliyor ama herkesi etkilemiyor.

Çalışırsa olur, bu komut oyunu açınca haritaları drek ön belleğe almaya yarıyor. Yani bende çalışıyor aslında. 30snden az sürede giriyorum haritalara. Bir de karşındaki hakkında hiçbir şey bilmeden onu aşağılamaya çalışmak çok kabaca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı