Çözüldü CS2'de mikrofon çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rubbyko

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, CS2 de sesim karşı tarafa gitmiyor, forumdaki tüm konulara neredeyse baktım ama sorun hala devam ediyor. Herhangi bir başka oyuna girdiğimde mikrofon çalışıyor ses kaydetme programına girdiğimde orada da çalışıyor ama CS'ye girdiğimde k ya basıp ses verdiğimde sol altta mikrofon icon u çıkmasına rağmen sesim karşıya gitmiyor, çok bağırdığım durumda kısık şekilde duyuluyormuş Denetim Masası ses aygıtlarından ses desibelini 100'e çektim sorun aynı bu durumu yaşayan var mı?

Oyun ayarlarından girdi aygıtını ayarladın mı?
Oyunun mikrofonu kullanmasına izin verdin mi?
hepsini yaptım windows ayarlarında cs mikrofonumu kullanıyor olarak gözüküyor. cs içerisinde ayarları yaptım, steam üzerinden ses ayarlarını kontrol ettim, cihazda başka bir mikrofon görmemesi adına kullandığım harici mikrofonları devre dışı bıraktım, steam cs dosya bütünlüğünü doğruladım, en güncel driverları indirdim ama yinede sorun çözülmedi bir kaç gün öncesine kadar bir problem yoktu

Merhaba, CS2 de sesim karşı tarafa gitmiyor, forumdaki tüm konulara neredeyse baktım ama sorun hala devam ediyor. Herhangi bir başka oyuna girdiğimde mikrofon çalışıyor ses kaydetme programına girdiğimde orada da çalışıyor ama CS'ye girdiğimde k ya basıp ses verdiğimde sol altta mikrofon icon u çıkmasına rağmen sesim karşıya gitmiyor, çok bağırdığım durumda kısık şekilde duyuluyormuş Denetim Masası ses aygıtlarından ses desibelini 100'e çektim sorun aynı bu durumu yaşayan var mı?
oyun içinde sesini arttırma var, ayarlarda o sesli iletişim kısımlarında, onu kontrol et.

Sorunu çözebildiniz mi hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı