CS2'de mobil veri ile kaç ping alınır?

Emre.wtd

Hectopat
Mobil veri kullanıyorum bilgisayarda Valorant var ama sıkıyor CS2'yi deneyeyim dedim. 50 GB'lik paketimin 30 GB'tini harcayayım, 1 ayı 20 GB ile harcayayım. Az once hatirladim CS'de TR sunucusu yok daha cok ping olacak. Valorant'ı mobil veri ile oynayan varsa CS'de pingi ne soyler mi? Ben Valorant'ta en az 40 en fazla 80 ping aliyorum CS'de ne olur?

Çok düzgün bir yazı olmadı kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok değişkenlik gösterir. Telefonun ev içindeki konumuyla duvarların kalınlığı, baz istasyonunun uzaklığı ve performası falan. Ancak ne olursa olsun şuna emin ol ki rekabetçi zevki yaşatmayacak bir deneyim olacak. Çok yol denedim, alternatifin yok. Ama topluluklarda bunny, saklambaç falan oynatır.

Valorant'ta TR sunucularında 40 falan alıyorsan CS2'yi denemeni önermiyorum. Bir DM maçına girip pinglerine bakabilirsin.

Çok değişkenlik gösterir. Telefonun ev içindeki konumuyla duvarların kalınlığı, baz istasyonunun uzaklığı ve performası falan. Ancak ne olursa olsun şuna emin ol ki rekabetçi zevki yaşatmayacak bir deneyim olacak. Çok yol denedim, alternatifin yok. Ama topluluklarda bunny, saklambaç falan oynatır.

Tamamdir teşekkürler indirmeyeceğim oyunu artik sabit internet gelene kadar (100 yil sonra)

Ortalama 60 ping ile 100 ping arası oynarsın. Evde değilken mobil veri ile oynuyorum ortalama dediğim gibi 60 100 ping arası oynarsın, oyunu indirdiğin zaman ayarlar>oyun sekmesinden eşleştirme pingini 50 60 arası yaparsan aşırı pinge maruz kalmadan oynarsın.

Mobil veri kullanıyorum bilgisayarda Valorant var ama sıkıyor CS2'yi deneyeyim dedim. 50 GB'lik paketimin 30 GB'tini harcayayım, 1 ayı 20 GB ile harcayayım. Az once hatirladim CS'de TR sunucusu yok daha cok ping olacak. Valorant'ı mobil veri ile oynayan varsa CS'de pingi ne soyler mi? Ben Valorant'ta en az 40 en fazla 80 ping aliyorum CS'de ne olur?

Çok düzgün bir yazı olmadı kusura bakmayın.
Ben cs2 yi mobil veri ile oynuyorum.Suna kadar en az 65 civarı ping aldım. Orta seviyede oyun için yeterli ancak ani çıkışlar yapabiliyor 10-15 dakika inmiyor insanı çıldırtıyor doğrusu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı