ATK A9 mouse oyunda takılıyor

2 senedir kullanıyorum bir problem yok dostum. Bütçesinin en iyisidir. Bu arkadaşlar forumda sürekli bu ıvız zıvır Çin malı markaları öneriyorlar, 1 hafta sonra da bozulunca Hz düşür, falan diye tavsiye veriyorlar. Popüler markalar sizi mağdur etmezler. Logitech al geç.

Hocam gpx2 mi bütçesinin en iyisi acaba ben mi yanlış anladım.

Ki rakipleri WLmouse Lamzu gibi markalar iken.

Hocam gpx2 mi bütçesinin en iyisi acaba ben mi yanlış anladım.

Ki rakipleri WLmouse Lamzu gibi markalar iken.
Yok yanlış anlamadın hocam. 2 senedir tıkır tıkır kullanıyorum. Kimlerin tercih ettiği de belli zaten. Yıllardır profesyonel arenalarda en çok kullanılan mouse milyonlar satıyor ne kadar şikayet var, sizin önerdiğiniz ıvır zıvırlar ile ilgili ve özellikl Wraith ile ilgili bir sürü şikayet var.

Hocam merak ettim de sizin Wraith nefretiniz nereden geliyor.

Yok yanlış anlamadın hocam. 2 senedir tıkır tıkır kullanıyorum. Kimlerin tercih ettiği dr belli zaten. Yıllardır profesyonel arenalarda en çok kullanılan mouse milyonlar satıyor ne kadar şikayet var, sizin önerdiğiniz ıvır zıvırlar ile ilgili ve özellikşe Wraith ile ilgili bir sürü şikayet var.

Hocam esporcular kullanıyor diye veya YouTuber'lar övüyor diye dünyanın en iyisi olmuyor o fareler adamların sponsoru o markalar olduğu için kullanmak zorunda kalıyolar normal bir kullanıcının amacı iyi performansla parasını karşılığını almaktır.

Dostum aldığın fareyi iade edebildin mi peki? Bunun hakkında konu açabilir misin lütfen. Ben de Wraith mağduruyum ve bu forumda inatla bu siteyi 7/24 öneren insanlar var, çok komik 😂😂

Sitede kocaman yazıyor. Her konuya gelip, aynı mesajı kopyala yapıştır yapmadan önce keşke o bölümü okusaydınız.

Hocam merak ettim de sizin Wraith nefretiniz nereden geliyor.

Hocam esporcular kullanıyor diye veya YouTuber'lar övüyor diye dünyanın en iyisi olmuyor o fareler adamların sponsoru o markalar olduğu için kullanmak zorunda kalıyolar normal bir kullanıcının amacı iyi performansla parasını karşılığını almaktır.
Yahu bu sponsor muhabbetine her gün 500 kişiye cevap veriyorum gerçekten yoruldum yahu adamlar aylık 50 bin kazanıyor tier 1 seviye, milisaniyelerle oynuyorlar, sponsora ihtiyacımı var adamın? Tek sponsorları Logitech mi zannediyorsunuz siz? Buna daha detaylı bir açıklama yapardım da işim var şuan.

Hocam çoğu takımın ekipman sponsoru Logitech veyahut Razer bu nedenle adamlar bu markaları kullanmak zorunda kalıyolar paraya ihtiyacı oldukları için değil yani. adamlar ZORUNDALAR

Size de para vermiş olsalar gerek yoksa bir insan Logitech'i niye bu kadar yüceltsin

Yok yanlış anlamadın hocam. 2 senedir tıkır tıkır kullanıyorum. Kimlerin tercih ettiği de belli zaten. Yıllardır profesyonel arenalarda en çok kullanılan mouse milyonlar satıyor ne kadar şikayet var, sizin önerdiğiniz ıvır zıvırlar ile ilgili ve özellikl Wraith ile ilgili bir sürü şikayet var.

En iyi e sporculardan biri olarak kabul edilen tenz neden Logitech veya Razer kullanmıyor o zaman.

Wraith'in desteği iyidir kötüdür bilemem ki iyi olduğundan şüphem yok adamlar TR'de başka kimsenin satmadıkları fareleri ithal edip satıyolar ama gidip de diğer markalarla Logitech'i kıyaslayıp Logitech'i yüceltmeyin Logitech'in tek yaptığı 4K'lık fareye logosunu basıp 6K yapmak diğer markalarda performans ve kalite fiyatla eş değer artıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı