CS2'de movementler yavaş gibi hissettiriyor

her4_35

Centipat
Merhaba Valorant'tan CS2'ye başladım fakat movementlar biraz yavaş gibi. Videolardan izlediğimde o kadar yavaş değil gibi acaba bir ayar var mıdır bunun için yoksa psikolojik olarak mı böyle hissettiriyor?

Merhaba Valorant'tan CS2'ye başladım fakat movementlar biraz yavaş gibi. Videolardan izlediğimde o kadar yavaş değil gibi acaba bir ayar var mıdır bunun için yoksa psikolojik olarak mı böyle hissettiriyor?

Hocam psikolojik olarak o öyle bana da öyle geliyordu şu an tam tersi oluyor bende zamanla 1 2 güne alışırsın.

O biraz psikolojik artı bilgisayardan kaynaklı. Profesyonellerin videolarına baktıysanız deli gibi movementları yapabiliyorlar çünkü bilgisayarları izin veriyor. Şu anda giriş seviyesi PC'lerle bile CS2 adamakıllı oynanamıyor. Bende R5 5600X 3060 ve 280Hz var 300'den fazla FPS alıyorum ama akıcılık hissedemediğim için movementlarım bazen benim de ağır kaçıyor ama CS:GO ve Valorant'ta böyle bir problemim hiç olmadı. Eğer sistemin iyiyse ve internetin iyiyse biraz ısınmayla Movement'ı hızlı kaparsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı