GeForce NOW CS2'de nasıl bir performans veriyor?

Ben GeForce NOW'dan oynuyordum arkadaşım da kendi PC'sinden o 20-30 FPS alıyordu benden daha iyi oynuyordu pat küt vuruyordu adamları. GeForce nowda sabah 4-7 arası çok az sıra oluyor ücretsiz olarak CS2'yi deneyebilirsin.

Ben çok GeForce NOW kullandım. 300 saat Cyberpunk 300 saatte Kingdom Come: Deliverance oynadım ve daha birçok oyunu saatlerce oynadım. 2 yıl boyunca kullandım sistemi, en son 2024 Haziran ayında kullandım ve son zamanlarda hiç memnun kalmadım, World of Tanks oynuyordum maç başladıktan 3-5 dakika sonra oyuna giriyordu. Yeni bilgisayar aldım artık kullanmıyorum umarım bir daha da kullanmam.

Son düzenleme:
Ben GeForce NOW'dan oynuyordum arkadaşım da kendi PC'sinden o 20-30 FPS alıyordu benden daha iyi oynuyordu pat küt vuruyordu adamları. GeForce nowda sabah 4-7 arası çok az sıra oluyor ücretsiz olarak CS2'yi deneyebilirsin.

Ben çok GeForce NOW kullandım. 300 saat Cyberpunk 300 saatte Kingdom Come: Deliverance oynadım ve daha birçok oyunu saatlerce oynadım. 2 yıl boyunca kullandım sistemi, en son 2024 Haziran ayında kullandım ve son zamanlarda hiç memnun kalmadım, World of Tanks oynuyordum maç başladıktan 3-5 dakika sonra oyuna giriyordu. Yeni bilgisayar aldım artık kullanmıyorum umarım bir daha da kullanmam.
Ama hikayeli oyunlardan memnun kaldınız sanırım değil mi? Online oyunlarda daha çok sıkıntılı gibi duruyor.

Hikayeli oyunları mecburiyetten oynuyordum :D başka alternatif yoktu çünkü. Ama hikayeli oyunlarda %75 memnun kaldım denebilir.
CS’de akıcı oynasam alırdım muhtemelen ama kendi sistemimden hiçbir farkı olmadı maalesef. 50 mbit hıza sahibim.

İnternetin ne kadar iyi olursa olsun CS gibi bir oyunda dezavantaj yaşamaman imkansız. Milisaniyelik gecikme bile önemli oyunda. Server evinizin hemen alt katında falansa oynanabilir belki.
Avrupa serverından girin orada akıcı diyorlar doğru mu acaba?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı