CS2'de nasıl gelişilir?

TheRev

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvidia Geforce GTX 1660 TI
Intel Core i7 8600k
16 GB Ram
Gigabyte Z390 UD
1 yıldır oynuyorum 200 saatim var, oynayışım fena değil aimim ortalama ama arkadaşlarla girdiğimizde hep takım sonuncusuyum ne yapmamı önerirsiniz?

1 yıldır oynuyorum 200 saatim var, oynayışım fena değil aimim ortalama ama arkadaşlarla girdiğimizde hep takım sonuncusuyum ne yapmamı önerirsiniz?
Bunun için topluluk haritaları var onları düzenli bir şekilde oyna. Ve bol bol maç at. Ölüm maçı veya basit eğlence. Yani E-Sporcu olmayacaksanız çokta spesifik bir tavsiye vermem bol bol oynaman gerekiyor. Zaten takımın sonuncusu olman sadece sana bağlı değil takımda ki arkadaşlarının ve rakiplerine ne kadar iyi ve ne kadar kötü olduğuna göre de değişir. 1 yılda çok bir şey bekleme. Aynı zamanda düzenli olarak da oynaman gerekiyor. Benim 1000 saatten fazla vardır. Ama düzenli oynayan biri değilim. Haftada 1 basit eğlence atar çıkarım.

Aimlab yükle aim geliştirmek istiyorsan. Onun haricinde oyun içinde fazla agresif oynamamaya özen göster çok hızlı oyun oynaman eğer aimin dediğin gibi ortalama ise fazla iyi olmayabilir istatistiklerin açısından. Haritalar için smoke,flash,molotof,grenade lineuplarını çalışabileceğin atölye haritaları var bu haritalarda bombalarınızı tam olarak hangi noktalara atarak ne amaçla kullanabileceğinizi öğretiyor bunları bilmek epey işinize yarar çünkü CS2 gelişiyle birlikte oyun daha fazla doğru bomba kullanımını gerektiriyor artık özellikle flash ve smoke, site açmak için molotof ve nadeler de epey önemli.

Crosshair placement çalış, gamesense çalış, haix, furiouss vb. YouTuber'ların nasıl oynadığını izle, prefire maplerinde prefire noktaları öğren, spray geliştirmeye çalış, öyle saçma sapan arkaya phonk koyup profiline anime karakterleri koyan 200-300 aboneli kişilerin Config'lerini alma. Kendi ayarlarını kendin yap, kendine uygun bir fare hassasiyeti için aimbotz haritasına girip bir botun kafasına aim koy ve sağ sol yaparken Crosshair'ini botun kafasında tutmaya çalış. Utility öğren, öldüğünde telefona bakmaktansa milleti izle, onlara yol göster veya onlardan bir şeyler öğrenmeye çalış. Gamesense'ini geliştirmek için kendini rakibin yerine koy, sen olsan ne yapardın diye düşün ve tam tersini yap. Kendini belirli silahlarda geliştir.

Crosshair placement çalış, gamesense çalış, haix, furiouss vb. YouTuber'ların nasıl oynadığını izle, prefire maplerinde prefire noktaları öğren, spray geliştirmeye çalış, öyle saçma sapan arkaya phonk koyup profiline anime karakterleri koyan 200-300 aboneli kişilerin Config'lerini alma. Kendi ayarlarını kendin yap, kendine uygun bir fare hassasiyeti için aimbotz haritasına girip bir botun kafasına aim koy ve sağ sol yaparken Crosshair'ini botun kafasında tutmaya çalış. Utility öğren, öldüğünde telefona bakmaktansa milleti izle, onlara yol göster veya onlardan bir şeyler öğrenmeye çalış. Gamesense'ini geliştirmek için kendini rakibin yerine koy, sen olsan ne yapardın diye düşün ve tam tersini yap. Kendini belirli silahlarda geliştir.
Gamesense çalışmak nedir size göre?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı