Diğer konulara da baktım, NVIDIA Denetim Masası'ndan tam ekran yapın vesaire denmiş, ama onu da yapamıyorum, seçmeme izin vermiyor Denetim Masası. Şimdiden teşekkür ederim.
Ekran çözünürlüğünü 4:3 formatına uygun bir çözünürlüğe (örneğin, 1024x768 veya 1280x960) ayarla. Sonra NVIDIA Denetim Masası’na dönüp “Tam Ekran” seçeneğini tekrar kontrol et.
AMD tarafında GPU ölçekleme, NVIDIA tarafında aynı mı isim bilmiyorum. Bu ayar açık değilse yapılmıyor diye biliyorum. Açıp "Ölçekleme Modu" ayarını "Tam Panel" seçeneği yaparsan olması lazım.
Ekran çözünürlüğünü 4:3 formatına uygun bir çözünürlüğe (örneğin, 1024x768 veya 1280x960) ayarla. Sonra NVIDIA Denetim Masası’na dönüp “Tam Ekran” seçeneğini tekrar kontrol et.
Ekran çözünürlüğünü 4:3 formatına uygun bir çözünürlüğe (örneğin, 1024x768 veya 1280x960) ayarla. Sonra NVIDIA Denetim Masası'na dönüp “tam ekran” seçeneğini tekrar kontrol et.
AMD tarafında GPU ölçekleme, NVIDIA tarafında aynı mı isim bilmiyorum. Bu ayar açık değilse yapılmıyor diye biliyorum. Açıp "ölçekleme modu" ayarını "tam panel" seçeneği yaparsan olması lazım.