Çözüldü CS2'de oyun 4:3 olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mmamibutgoril

Decapat
Daha fazla  
Diğer konulara da baktım, NVIDIA Denetim Masası'ndan tam ekran yapın vesaire denmiş, ama onu da yapamıyorum, seçmeme izin vermiyor Denetim Masası. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ekran çözünürlüğünü 4:3 formatına uygun bir çözünürlüğe (örneğin, 1024x768 veya 1280x960) ayarla. Sonra NVIDIA Denetim Masası’na dönüp Tam Ekran seçeneğini tekrar kontrol et.
Windows`un güncel mi? Güncel değilse güncelleyip NVIDIA Denetim Masasında "Masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla" kısmandan tam ekran yapman gerek.

Hocam baktım sistemim güncel Windows 10 kullanıyorum. Ama NVIDIA Denetim Masası'ndan dediğiniz bölüme gittiğimde seçmeme izin vermiyor.

AMD tarafında GPU ölçekleme, NVIDIA tarafında aynı mı isim bilmiyorum. Bu ayar açık değilse yapılmıyor diye biliyorum. Açıp "Ölçekleme Modu" ayarını "Tam Panel" seçeneği yaparsan olması lazım.

Ekran çözünürlüğünü 4:3 formatına uygun bir çözünürlüğe (örneğin, 1024x768 veya 1280x960) ayarla. Sonra NVIDIA Denetim Masası’na dönüp Tam Ekran seçeneğini tekrar kontrol et.

Çözüm
Ekran çözünürlüğünü 4:3 formatına uygun bir çözünürlüğe (örneğin, 1024x768 veya 1280x960) ayarla. Sonra NVIDIA Denetim Masası'na dönüp tam ekran seçeneğini tekrar kontrol et.

Hocam 4:3 oldu, çok teşekkür ediyorum, az önce denediğimde olmamıştı.

AMD tarafında GPU ölçekleme, NVIDIA tarafında aynı mı isim bilmiyorum. Bu ayar açık değilse yapılmıyor diye biliyorum. Açıp "ölçekleme modu" ayarını "tam panel" seçeneği yaparsan olması lazım.

Sağ olun hocam geri dönütünüz için ama lejant hocamın dediğini yapınca oldu. Sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı