Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır bu sorun var ne yapsam çözülmedi. Format vs. attım, oyunu vanilla şeklinde başlattım çare bulamadım. Ping normal, loss yok, FPS iyi oyun akıcı sadece adamlar ışınlanıyor oyun oynamamı engelliyor. Ne yapabilirim?
Aynı sorun 2 sene önce Apex Legends de oluyordu 2 sene önce yaptığım için hatırlamıyorum fakat oyuna ağ ayarı tarzında bir ayarda yönetici izni vermiştim sorun düzelmişti şu an nasıl yapılıyor gram fikrim yok ama araştırın isterseniz
Merhaba RAM problemi gibi geldi 2 taneyse teker teker deneyin. İlginç bir durum. sonucu da yazarsanız konu güncel kalır her birlikte bir şeyler öğreniriz belki.
Aynı sorun 2 sene önce Apex Legends de oluyordu 2 sene önce yaptığım için hatırlamıyorum fakat oyuna ağ ayarı tarzında bir ayarda yönetici izni vermiştim sorun düzelmişti şu an nasıl yapılıyor gram fikrim yok ama araştırın isterseniz.
Merhaba RAM problemi gibi geldi 2 taneyse teker teker deneyin. İlginç bir durum. Sonucu da yazarsanız konu güncel kalır her birlikte bir şeyler öğreniriz belki.
Merhaba RAM problemi gibi geldi 2 taneyse teker teker deneyin. İlginç bir durum. Sonucu da yazarsanız konu güncel kalır her birlikte bir şeyler öğreniriz belki.