CS2'de oyundayken Shift Tab atinca bilgisayar kilitleniyor

Makaleler
1
CS2 oynarken birinin profiline bakmak icin Shift Tab atip ESC'ye bastigimda bilgisayar kilitleniyor. Siyah ekran oluyor tamamen ekran tamamen siyah ve hafif acik siyah arasi degisip duruyor surekli. Klavye hiçbir komutuma yanit vermiyor. Power tusundan kapatip aciyorum mecbur. Sorun ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de aynı sorunu yaşıyordum şu şekilde çözdüm. Monitör ile oyun çözünürlüğü aynı olmaz ise kitliyor. Örneğin oyunu 1024 oynuyorsun ama ekran 2K, 2 3 kere yapınca kesin kitliyor. Bir de oyun başlatma seçeneklerindeki komutları sildim o da işe yaradı, artık kitlenmiyor.

Ben de aynı sorunu yaşıyordum şu şekilde çözdüm. Monitör ile oyun çözünürlüğü aynı olmaz ise kitliyor. Örneğin oyunu 1024 oynuyorsun ama ekran 2K, 2 3 kere yapınca kesin kitliyor. Bir de oyun başlatma seçeneklerindeki komutları sildim o da işe yaradı, artık kitlenmiyor.
Zaten masaüstü çözünürlüğünde oynuyordum hocam ben. Ona rağmen oluyor maalesef.

CS2 ile alakalı Shift Tab buglı olduğu için yapıyor elinden geldiğince Shift Tab atmamaya çalış bende aynı sorunu yaşıyorum.
Dediğiniz gibi anca öyle herhalde.

Eki Görüntüle 2512872

Arayüz ayarlarından "internet görünümünde GPU ile hızlandırılmış işlemeyi etkinleştir" seçeneğini devre dışı bırakın bu da işe yarıyor. Sanırım bu sorun sadece NVIDIA kullanıcılarında oluyor.

Bir arkadaş böyle yazmış ama ne kadar doğru bilemiyorum...
Bence siz yine de çok zorlamayın 5-6'dan fazla Shift-Tab atmamaya çalışın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı