CS2'de paket kaybı olup ping artıyor

Thehsaps15

Centipat
Daha fazla  
Kablosuz internet kullanıyorum. Evde kimse yok sadece ben kullanıyorum. Pingim de bir artış olmuyor 21 sabit fakat anlık çok yüksek paket kaybı oluyor bu da çok rahatsız edici bir şey. Işınlanıyorum oyun falan donuyor. Kabloluya geçmek en iyi çözüm olduğunu biliyorum ama kablo çekmem imkansız. Bende çok isterim ama maalesef mümkün değil.

Acaba modeme reset atsam biraz düzelir mi veya PowerLine adaptör de almayı düşünüyorum. Kablolu internetle aynı şey olduğu söyleniyor. Dün modemin şalterini kapatıp açtım odamda ki bilgisayarın elektriği de gitti. Bu da aynı elektrik hattı üzerinde olduğunu gösteriyor. Sizce PowerLine adaptör alayım mı bu sorundan kurtarır mı beni?

Modem için en iyi ayarları versem bile çözüme kavuşmaz. Arayüzde değiştireceğin hiçbir ayar oyun için etkisini göstermiyor. Bu sıkıntıdan kurtulmanın tek yolu kablolu bağlantı. Bir cihaz bağlıyken bu sorun yaşanıyorsa durum kötü.

En stabil kabloyla alabilirsiniz. Kabloyla ping değerleriniz yükseliyorsa arka planda bir şeyler güncelleniyor olabilir o da değilse sağlayıcınızla ilgilidir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı