Thehsaps15
Centipat
Daha fazla
Kablosuz internet kullanıyorum. Evde kimse yok sadece ben kullanıyorum. Pingim de bir artış olmuyor 21 sabit fakat anlık çok yüksek paket kaybı oluyor bu da çok rahatsız edici bir şey. Işınlanıyorum oyun falan donuyor. Kabloluya geçmek en iyi çözüm olduğunu biliyorum ama kablo çekmem imkansız. Bende çok isterim ama maalesef mümkün değil.
Acaba modeme reset atsam biraz düzelir mi veya PowerLine adaptör de almayı düşünüyorum. Kablolu internetle aynı şey olduğu söyleniyor. Dün modemin şalterini kapatıp açtım odamda ki bilgisayarın elektriği de gitti. Bu da aynı elektrik hattı üzerinde olduğunu gösteriyor. Sizce PowerLine adaptör alayım mı bu sorundan kurtarır mı beni?
Acaba modeme reset atsam biraz düzelir mi veya PowerLine adaptör de almayı düşünüyorum. Kablolu internetle aynı şey olduğu söyleniyor. Dün modemin şalterini kapatıp açtım odamda ki bilgisayarın elektriği de gitti. Bu da aynı elektrik hattı üzerinde olduğunu gösteriyor. Sizce PowerLine adaptör alayım mı bu sorundan kurtarır mı beni?