V-Sync aç, konsola "fps_max 163" yaz.
V-Sync açabilirsin. Birde Fps Hz'i geçerse oyuna pek etki etmez. En fazla 165 Fps olarak görürsün.CS2 de 165 Hz +200FPS oynuyorum 1280x960 dusuk ayarlarda ama kasiyor gibi gozukuyor, niyeyse Valorant olsun LoL olsun onlar bayağı akici, lakin CS'de boyle çözümü bilen varsa yardimci olsun.
GSYNC var ama acincada ekranda cizgiler oluyor 165 hz yapinca, 1280x1024 denedim yine ayniydi 1920x1080 yapinca duzeliyor lakin o res lerdede oynayamiyorum.Selamlar. Yaygın bir sorun bu; V-Sync açmak gecikmeye neden olabilir? Bunun en büyük sebebi gerçekten FPS'in Hz ile tutarsız olması. Fakat bu kasıyor gibi olayı biraz da çözünlürlükle alakalı. Fps_max bu işi çözmez çünkü Max değer referans aldığı için düşmeler yaşanacağı için gerçekten kasacaktır. Çözünürlüğü 1280x1024 deneyin 4:3 te, ek olarak eğer AMD ekran kartı ise FreeSync açmayı unutmayın.
En son ki çözüm V-Sync veya iyileştirilmiş V-Sync ayarı. Dediğim gibi biraz gecikme yapabilir mouse ve klavye için.
Gecikme yapiyor.V-Sync aç, konsola "fps_max 163" yaz.
Gecikme yapiyor.
CS de fpsi kitledikten sonra onun 10 asagisini veriyor GO dada ayniydi 2 dede ayni oyun motorundan kaynakli olsa gerek V-Sync gecikme yapmasa akici oluyor acilir ama gecikmede onemli cs2 de.V-Sync açabilirsin. Birde Fps Hz'i geçerse oyuna pek etki etmez. En fazla 165 Fps olarak görürsün.
Denedim fpsim 130lara dustu gecikme hissi yokfps_max 163 komutunu yazarsan gecikme yapmayacak. Denemeden yazma lütfen.
DUZELTME gecikme yapiyor.CS de fpsi kitledikten sonra onun 10 asagisini veriyor GO dada ayniydi 2 dede ayni oyun motorundan kaynakli olsa gerek V-Sync gecikme yapmasa akici oluyor acilir ama gecikmede onemli cs2 de.
Denedim fpsim 130lara dustu gecikme hissi yok
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.