CS2'de performans iyi olmasına rağmen kasiyor gibi gozukuyor

al1ve

Hectopat
Daha fazla  
CS2 de 165 Hz +200FPS oynuyorum 1280x960 dusuk ayarlarda ama kasiyor gibi gozukuyor, niyeyse Valorant olsun LoL olsun onlar bayağı akici, lakin CS'de boyle çözümü bilen varsa yardimci olsun.

V-Sync aç, konsola "fps_max 163" yaz.

Selamlar. Yaygın bir sorun bu; V-Sync açmak gecikmeye neden olabilir? Bunun en büyük sebebi gerçekten FPS'in Hz ile tutarsız olması. Fakat bu kasıyor gibi olayı biraz da çözünlürlükle alakalı. Fps_max bu işi çözmez çünkü Max değer referans aldığı için düşmeler yaşanacağı için gerçekten kasacaktır. Çözünürlüğü 1280x1024 deneyin 4:3 te, ek olarak eğer AMD ekran kartı ise FreeSync açmayı unutmayın.
En son ki çözüm V-Sync veya iyileştirilmiş V-Sync ayarı. Dediğim gibi biraz gecikme yapabilir mouse ve klavye için.

Selamlar. Yaygın bir sorun bu; V-Sync açmak gecikmeye neden olabilir? Bunun en büyük sebebi gerçekten FPS'in Hz ile tutarsız olması. Fakat bu kasıyor gibi olayı biraz da çözünlürlükle alakalı. Fps_max bu işi çözmez çünkü Max değer referans aldığı için düşmeler yaşanacağı için gerçekten kasacaktır. Çözünürlüğü 1280x1024 deneyin 4:3 te, ek olarak eğer AMD ekran kartı ise FreeSync açmayı unutmayın.
En son ki çözüm V-Sync veya iyileştirilmiş V-Sync ayarı. Dediğim gibi biraz gecikme yapabilir mouse ve klavye için.
GSYNC var ama acincada ekranda cizgiler oluyor 165 hz yapinca, 1280x1024 denedim yine ayniydi 1920x1080 yapinca duzeliyor lakin o res lerdede oynayamiyorum.

V-Sync aç, konsola "fps_max 163" yaz.
Gecikme yapiyor.

V-Sync açabilirsin. Birde Fps Hz'i geçerse oyuna pek etki etmez. En fazla 165 Fps olarak görürsün.
CS de fpsi kitledikten sonra onun 10 asagisini veriyor GO dada ayniydi 2 dede ayni oyun motorundan kaynakli olsa gerek V-Sync gecikme yapmasa akici oluyor acilir ama gecikmede onemli cs2 de.

fps_max 163 komutunu yazarsan gecikme yapmayacak. Denemeden yazma lütfen.
Denedim fpsim 130lara dustu gecikme hissi yok

CS de fpsi kitledikten sonra onun 10 asagisini veriyor GO dada ayniydi 2 dede ayni oyun motorundan kaynakli olsa gerek V-Sync gecikme yapmasa akici oluyor acilir ama gecikmede onemli cs2 de.

Denedim fpsim 130lara dustu gecikme hissi yok
DUZELTME gecikme yapiyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı