CS2'de ping nasıl düşürülür?

codfanıyım

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. CS2'de sabit 70 ms veya üstü alıyorum. İnternetim 500 megabit, nasıl CS2 de pingimi azaltırım?

Merhaba. CS2'de sabit 70 ms veya üstü alıyorum. İnternetim 500 megabit, nasıl CS2 de pingimi azaltırım?
İnternet hızınızın ping'i etkilemesi için 1 Byte hızlarına düşmeli diye düşünüyorum. Ping karşı tarafın ISS hızı ve sizin ISS hızının ortak çalışmasıyla oluşuyor, karşıdan gelen paketin hızı ne kadar yüksekse o kadar düşük ping alırsınız aynı şekil o paket size geldiğinde sizin ISS ne kadar geldi mesajını verirse o kadar düşük ping alırsınız. İnternetinizi kullanan diğer cihazları kapatmak bu süreyi düşürebilir ama 5-6 çok şanslıysanız 10ms düşecektir.

İnternet servis sağlayıcısında bitiyor iş hocam. Tahminime göre Superonline kullanıyorsunuz. Eğer böyleyse normal değerleriniz.

Yok Türk Telekom.

Konumunuz neresi? Son zamanlarda TT'de ping artışı mevcutmuş. Destek talebi oluşturabilirsiniz ancak 90 pingin aşağısı normal diyebilirler. Çözülmezse eğer BTK üzerinden şikayet yazabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…