CS2'de PowerShell yüzünden VAC yenir mi?

6Okan6

Femtopat
PowerShell Windows 11'de kaldırılamıyor galiba. Ben anlamam zaten böyle programlardan lakin bu program ile CS2 VAC ban diye aratınca bazı konular vardı sanırım. Yani herhangi bir VAC ban durumu olabilir mi PowerShell ile? Bundan dolayı VAC ban yemek için özel mi çabalamak lazım? Yani durup dururken olmaz değil mi?

VAC yasaklaması almanız mümkün değil, sadece VAC hatası alabilirsiniz ama alacağınızı sanmıyorum. Powershell'i yıllardır her sistemde kullandım, VAC hataları aldım ancak bu Powershell ile alakalı değildi, genelde güncellenmemiş steam dosyalarından veya Procces Hacker gibi uygulamalar yüzünden hata alırdım.

İlgili makaleye buradan ulaşabilirsin: Steam Destek :: VAC tarafından bağlantınız kesildi: Güvenli sunucularda oynayamazsınız

VAC yasaklaması almanız mümkün değil, sadece VAC hatası alabilirsiniz ama alacağınızı sanmıyorum. Powershell'i yıllardır her sistemde kullandım, VAC hataları aldım ancak bu Powershell ile alakalı değildi, genelde güncellenmemiş steam dosyalarından veya Procces Hacker gibi uygulamalar yüzünden hata alırdım.

İlgili makaleye buradan ulaşabilirsin: Steam Destek :: VAC tarafından bağlantınız kesildi: Güvenli sunucularda oynayamazsınız
Hocam bu CMD, PowerShell falan anladığım kadarıyla yazılım işleriyle ilgilenenler kullanıyor değil mi? Yani normal bir kullanıcı bu programlara ihtiyaç duyar mı hiç?

Hocam bu CMD, PowerShell falan anladığım kadarıyla yazılım işleriyle ilgilenenler kullanıyor değil mi? Yani normal bir kullanıcı bu programlara ihtiyaç duyar mı hiç?
Dostum o yazılım dediğin sistemin terminalleri, bunlar yazılımcılar için değil sadece. Sistemin düzgün çalışabilmesi için terminaller zorunlu. Normal bir kullanıcı da bazı hatalarda vs Terminal üzerinden root olarak hataları çözebiliyor. O yüzden kaldırmana gerek yok ki kaldırırsan sorunlar oluşur. Oyunlar, normal yazılımlar vs. terminali kullanır sürekli.

Üst yorumda olan arkadaşın dediği gibi, normal şartlar altında Powershell bir sorun yaşatmaz normal CMD ekranının gelişmiş hali gibi düşünebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı