RAWM ER21 PRO alınır mı?

Makaleler
1
Merhaba,

Relaxed claw / hibrit palm tutuyorum. DeathAdder V3 HyperSpeed kullanıyorum ve biraz ufak geliyor. Elim 18.5 cm. A9 denediğimde ise elime tam geldi. ER21 Pro tam ikisinin arasında bir boya sahip. Sizce geniş diye A9 gibi elime tam mı oturur yoksa boydan A9’dan kısa diye DeathAdder V3 HyperSpeed gibi küçük mü gelir? Ayrıca farenin özellikleri nasıldır?

ES21 Pro daha iyi olur. A9 simetrik, ER21 Pro ise ergonomik. En iyi mouse modelleri RAWM'ın bu butçede.

ES21 Pro daha iyi olur. A9 simetrik, ER21 Pro ise ergonomik. En iyi mouse modelleri RAWM'ın bu butçede.

a9 sadece elime oturdu uzun dönem kullanım bilmiyorum. ergo mouse kullanmaya alışkınım dav3 hyperspeed öncesinde de dav2x hyperspeed kullandım o yüzden boyuttan yana sıkıntı yoksa er21 pro daha rahat olur gibi geldi. es21 daha da küçük çünkü. sizce er21pro, a9 kadar avuç içini doldurur mu yoksa küçük mü gelir? ayrıca biliyorsanız, dış kaplaması leviathan v4’e göre çok mu kötüdür? leviathan düşünüyordum ama viper v3 pro klonuymuş o da avuç doldurmuyormuş yazmışlar

a9 sadece elime oturdu uzun dönem kullanım bilmiyorum. ergo mouse kullanmaya alışkınım dav3 hyperspeed öncesinde de dav2x hyperspeed kullandım o yüzden boyuttan yana sıkıntı yoksa er21 pro daha rahat olur gibi geldi. es21 daha da küçük çünkü. sizce er21pro, a9 kadar avuç içini doldurur mu yoksa küçük mü gelir? ayrıca biliyorsanız, dış kaplaması leviathan v4’e göre çok mu kötüdür?

RAWM'ın mouselerinin kaplamasıda yapi kaliteside gayet iyi, pisman etmez. Ergo kullanmaya alışıksanız ER21 Pro alın geçin.

RAWM'ın mouselerinin kaplamasıda yapi kaliteside gayet iyi, pisman etmez. Ergo kullanmaya alışıksanız ER21 Pro alın geçin.
tek korkum var hocam. dav3 hyperspeed 122.2mm ve biraz küçük geliyor. er21 pro 123.6mm. arada 1.4mm var bu bir fark yaratır mı yoksa yine elime küçük mü gelir sizce?
tam ölçüler er21 pro: 123.6mm/66.9mm/42.5mm
deathadder v3 hyperspeed: 122.2mm/64.8mm/41.3mm

tek korkum var hocam. dav3 hyperspeed 122.2mm ve biraz küçük geliyor. er21 pro 123.6mm. arada 1.4mm var bu bir fark yaratır mı yoksa yine elime küçük mü gelir sizce?
tam ölçüler er21 pro: 123.6mm/66.9mm/42.5mm
deathadder v3 hyperspeed: 122.2mm/64.8mm/41.3mm

Sorun olacağını sanmam hocam dedigim gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı