CS2'de rank özelliği nasıl açılır?

BenimAdimName

Centipat
Daha fazla  
Hocam selamünaleyküm. Ben CS 2'yi 1 senedir oynuyorum ama rank olayını hiç fark etmedim. Rank yerine bakayım dedim rütbem kaç falan diye boş. Bu rütbe yani rank özelliğini nasıl açarım?

Hocam selamünaleyküm. Ben CS 2'yi 1 senedir oynuyorum ama rank olayını hiç fark etmedim. Rank yerine bakayım dedim rütbem kaç falan diye boş. Bu rütbe yani rank özelliğini nasıl açarım?
Öncelikle Seçkin Yükseltmesi satın almalısınız. Ardından rekabetçi rankınızın açılması için her mapte en az 2 wininizin olması gerek.

Öncelikle seçkin yükseltmesi satın almalısınız. Ardından rekabetçi rankınızın açılması için her haritada en az 2 wininizin olması gerek.

Yanlış biliyorsunuz hocam önce seçkin satın alınması lazım sonrasında rütbe 10 olması lazım öyle seçkin açılır.

İfadeler: T.t
Öncelikle Seçkin Yükseltmesi satın almalısınız. Ardından rekabetçi rankınızın açılması için her mapte en az 2 wininizin olması gerek.

Seçkin açılmadan rank açılmıyor hocam seçkin rankı zaten herkesin gördüğü rank seçkinde 10 oyun kazanması lazım rank görünmesi için.

@nemye Tamam işte rank olayının açılması için seçkin gerekiyor.

Öncelikle seçkin yükseltmesi satın almalısınız yazmışım zaten ?

Seçkin açılmadan rank açılmıyor hocam seçkin rankı zaten herkesin gördüğü rank seçkinde 10 oyun kazanması lazım rank görünmesi için.

Silver global gibi rankları görmek istiyorsa seçkine gerek yok diye biliyorum o haritada sadece Win alması lazım.

Öncelikle seçkin yükseltmesi satın almalısınız yazmışım zaten?

Hocam siz diyorsunuz ki her haritada 2 oyun kazanmalısınız. O rankı kendisi görüyor ve önemli bir şey değil. Önemli olan seçkin rankı.

Arkadaş Silver global gibi ranklardan bahsediyor zaten bende onu açıkladım.

Onu nereden okudunuz hocam? Yukarıdan bilgi geldi herhalde

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…