Çözüldü CS2'de seçkin aldıktan sonra sistem nasıl işliyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Seçkin aldım peki sistem nasıl işliyor? Rank mı atlamam lazım ödül almak için? Ayrıca seçkin lobide oynamak için şartlar ne diğer oyun modlarında ne kadar maç tamamlamam lazım? Herhangi bir mod olur mu?

Dosya Ekleri

• IMG-20250107-WA0021.jpg
    IMG-20250107-WA0021.jpg
    309,4 KB · Görüntüleme: 144
Silah oyunu oynadım fakat biraz yavaş TP veriyor gibi. Bir de şu VAC sistemi hile olmama rağmen 2'dir maçtan çıkarıyor cidden böyle boş bir sistem olamaz.

En hızlı süre olarak xp kasma yolu ölüm maçı oynamak,biraz iyi oynayan biriysen zaten ortalama 2 saat içinde 5000 xp kasabilirsin.Bu akşam eşyaları düşürmen iyi olur çünkü yarın sabah 5 de tekrar eşya düşürme hakkın olacak.Kısaca bu haftalık 2 kasa düşürme imkanın var.

En hızlı süre olarak XP kasma yolu ölüm maçı oynamak, biraz iyi oynayan biriysen zaten ortalama 2 saat içinde 5000 XP kasabilirsin. Bu akşam eşyaları düşürmen iyi olur çünkü yarın sabah 5 de tekrar eşya düşürme hakkın olacak. Kısaca bu haftalık 2 kasa düşürme imkanın var.

Yani normal maçta bile rahat 25-30 vurabiliyorum ölüm maçında da akar diye düşünüyorum. Ama şu lanet VAC sisteminden önce kurtulmam lazım arkadaş gerçek hileleri değil de beni buluyor bunlar :D

Bilgisayarı tek kullanmadığım için bu haftaki hakkıma veda etmiş bulunmaktayım bir sonrakine inşallah 🫡

Son düzenleme:
@Aquino hocam şimdi örnek veriyorum ödüller yenilendi ben er rütbesi 3'e geçtim seviye atladım yani. 1 seviye daha atlasam bir sonraki haftaya etkisi oluyor mu? Yoksa illa ödüller yenilendikten sonra mı seviye atlamam lazım.

Seviyelerin bir olayı var mı emin değilim.Belki hizmet madalyası kazanmaya yarıyordur.Ona umursamadığım için dikkat etmedim.Konumuza gelecek olursak her hafta 1 seviye alman gerekli.Birden fazla seviye atlasan da diğer haftaya bir etkisi olmuyor.Ben oyunu sadece eşya düşürmek için oynadığım için genellikle 2 saat ölüm maçı oynayıp çıkıyorum.

Seviyelerin bir olayı var mı emin değilim. Belki hizmet madalyası kazanmaya yarıyordur. Ona umursamadığım için dikkat etmedim. Konumuza gelecek olursak her hafta 1 seviye alman gerekli. Birden fazla seviye atlasan da diğer haftaya bir etkisi olmuyor. Ben oyunu sadece eşya düşürmek için oynadığım için genellikle 2 saat ölüm maçı oynayıp çıkıyorum.

Anladım. Çok sağ ol vallahi yardımın için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı