Hayır seçkin olana direkt giremez. Oyun modlarını oynaması lazım. Ölüm maçı, Silah yarışı, Yoldaş, ve Basit eğlence oynamalı.Seçkin oyun modu olandan bahsediyor direk girebilirsin.
Silah oyunu oynadım fakat biraz yavaş TP veriyor gibi. Bir de şu VAC sistemi hile olmama rağmen 2'dir maçtan çıkarıyor cidden böyle boş bir sistem olamaz.
En hızlı süre olarak XP kasma yolu ölüm maçı oynamak, biraz iyi oynayan biriysen zaten ortalama 2 saat içinde 5000 XP kasabilirsin. Bu akşam eşyaları düşürmen iyi olur çünkü yarın sabah 5 de tekrar eşya düşürme hakkın olacak. Kısaca bu haftalık 2 kasa düşürme imkanın var.
Hayır seçkin olana direkt giremez. Oyun modlarını oynaması lazım. Ölüm maçı, silah yarışı, yoldaş, ve basit eğlence oynamalı.
@Aquino hocam şimdi örnek veriyorum ödüller yenilendi ben er rütbesi 3'e geçtim seviye atladım yani. 1 seviye daha atlasam bir sonraki haftaya etkisi oluyor mu? Yoksa illa ödüller yenilendikten sonra mı seviye atlamam lazım.
Seviyelerin bir olayı var mı emin değilim. Belki hizmet madalyası kazanmaya yarıyordur. Ona umursamadığım için dikkat etmedim. Konumuza gelecek olursak her hafta 1 seviye alman gerekli. Birden fazla seviye atlasan da diğer haftaya bir etkisi olmuyor. Ben oyunu sadece eşya düşürmek için oynadığım için genellikle 2 saat ölüm maçı oynayıp çıkıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.