CS2'de seçkin alınır mı?

1) Hayır alınmaz aşırı sıkıcı eğer kendi başına giriceksen, arkadaşın varsa bile 3-4 maç rekabetçi atarsınız en fazla sonra sıkıntıdan dağılırsiniz
2)Evet aktif oyuncu sayısı fazla maç çabuk bulur

Abartılacak kadar denk gelmiyor. Öyle yok her elde geliyor hilecilerden geçilmiyor gibi bir durum yok.
yani 10 maç atsan bir günde 10 maçın 10 tanesi de hileci olmuyorsa en az 5 maçta hileci oluyor. Vallah ben çok bir şey açıklama veya ikna etme amacında değilim ama konu sahibinin isteği haricinde kendi fikrimi yansıttım

Bu arada güncel olarak seçkin fiyatı nedir? Yüklü olmadığı için bakamıyorum.

500TL küsür fiyatı vardı diye söylüyorlardı bende yeniyim bu pc oyunlarında ama ben 2023 ocak ayında almıştım sistemi

Birde seçkin almak sadece hileciler için değil oyunda hesabını kasmak içinde alınır. Aslında arkada hesabını yani rankını kasabiliyorsun yani cs:go'da öyleydi ama hiçbir şekilde görünmüyordu. Mesela ben neredeyse 1 ay seçkinsiz oynamıştım ama seçkini bir aldığımda direkt neredeyse 3. seviyeden başlatmıştı hesabımı. Eğer almazsan sadece oynamak için alırsın ki seçkin olmadan maç girmek oyunda hileciler çok yok/hileciler çok var diyenlerin ortak düşüncesi "AŞIRI hileciler gelir" diye söylüyorlar

Son düzenleme:
Hem seçkin alırsam hem Faceit kurarsam hilelerin oranı biraz daha düşecektir değil mi? Sadece rahat oynamak istiyorum.

99 saatim var ama öyle pek oynamayı bilmem bilgisayar almak bu seneye nasip oldu. Şimdi yükleyeyim dedim. Yüksek ihtimal hileler elime verecek.
Şimdi Valorant oyna desem kitlesel olarak gördüğüm en berbat oyun. FACEIT yükle, bir hesap oluştur, keyfine bak. Seçkinde hilelerle oyundan hiçbir şey anlayamazsın.

Bana kalırsa seçkin sadece kasa düşürmek için alınır. Seçkinim var oyun almak istediğimde haftada 3-4 rekabetçi maçı atıp kasamı alıp oyunumu alıyorum. Oynamak için FACEIT daha sağlam diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…