Turkish Delight
Hectopat
- Katılım
- 6 Mart 2021
- Mesajlar
- 3.886
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 14
Yine rekabetçi maçlar oynuyorsunuz, rütbe sistemi var ama 3. parti bir uygulama.FACEİT ne demek? Kusura bakmayın bilmiyorum.
Yine rekabetçi maçlar oynuyorsunuz, rütbe sistemi var ama 3. parti bir uygulama.FACEİT ne demek? Kusura bakmayın bilmiyorum.
1) Hayır alınmaz aşırı sıkıcı eğer kendi başına giriceksen, arkadaşın varsa bile 3-4 maç rekabetçi atarsınız en fazla sonra sıkıntıdan dağılırsinizMerhaba birazdan CS2 yükleyeceğim ama hileler benim canımı çok sıkıyor vee tabii ki Ruslar.
CS2'nin şu anki oyuncu sayısını bilmiyorum ama hala oynayan var mı bilmiyorum.
Sizce seçkin alınır mı? CS2'de hemen maç bulunabiliyor mu?
Muhtemelen 3-6K arası bir eloda oynuyorsun. Oyun hileden geçilmiyor.Abartılacak kadar denk gelmiyor. Öyle yok her elde geliyor hilecilerden geçilmiyor gibi bir durum yok.
99 saatim var ama öyle pek oynamayı bilmem bilgisayar almak bu seneye nasip oldu. Şimdi yükleyeyim dedim. Yüksek ihtimal hileler elime verecek.Muhtemelen 3-6K arası bir eloda oynuyorsun. Oyun hileden geçilmiyor.
yani 10 maç atsan bir günde 10 maçın 10 tanesi de hileci olmuyorsa en az 5 maçta hileci oluyor. Vallah ben çok bir şey açıklama veya ikna etme amacında değilim ama konu sahibinin isteği haricinde kendi fikrimi yansıttımAbartılacak kadar denk gelmiyor. Öyle yok her elde geliyor hilecilerden geçilmiyor gibi bir durum yok.
500TL küsür fiyatı vardı diye söylüyorlardı bende yeniyim bu pc oyunlarında ama ben 2023 ocak ayında almıştım sistemiBu arada güncel olarak seçkin fiyatı nedir? Yüklü olmadığı için bakamıyorum.
Birde seçkin almak sadece hileciler için değil oyunda hesabını kasmak içinde alınır. Aslında arkada hesabını yani rankını kasabiliyorsun yani cs:go'da öyleydi ama hiçbir şekilde görünmüyordu. Mesela ben neredeyse 1 ay seçkinsiz oynamıştım ama seçkini bir aldığımda direkt neredeyse 3. seviyeden başlatmıştı hesabımı. Eğer almazsan sadece oynamak için alırsın ki seçkin olmadan maç girmek oyunda hileciler çok yok/hileciler çok var diyenlerin ortak düşüncesi "AŞIRI hileciler gelir" diye söylüyorlarBu arada güncel olarak seçkin fiyatı nedir? Yüklü olmadığı için bakamıyorum.
Hem seçkin alırsam hem Faceit kurarsam hilelerin oranı biraz daha düşecektir değil mi? Sadece rahat oynamak istiyorum.500TL küsür fiyatı vardı diye söylüyorlardı bende yeniyim bu pc oyunlarında ama ben 2023 ocak ayında almıştım sistemi
Birde seçkin almak sadece hileciler için değil oyunda hesabını kasmak içinde alınır. Aslında arkada hesabını yani rankını kasabiliyorsun yani cs:go'da öyleydi ama hiçbir şekilde görünmüyordu. Mesela ben neredeyse 1 ay seçkinsiz oynamıştım ama seçkini bir aldığımda direkt neredeyse 3. seviyeden başlatmıştı hesabımı. Eğer almazsan sadece oynamak için alırsın ki seçkin olmadan maç girmek oyunda hileciler çok yok/hileciler çok var diyenlerin ortak düşüncesi "AŞIRI hileciler gelir" diye söylüyorlar
Şimdi Valorant oyna desem kitlesel olarak gördüğüm en berbat oyun. FACEIT yükle, bir hesap oluştur, keyfine bak. Seçkinde hilelerle oyundan hiçbir şey anlayamazsın.99 saatim var ama öyle pek oynamayı bilmem bilgisayar almak bu seneye nasip oldu. Şimdi yükleyeyim dedim. Yüksek ihtimal hileler elime verecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.