ilkerbey67 Centipat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #1 Merhabalar, ben Seçkin almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım. 490 TL sonuçta verdiğim paraya değer mi? Haftada kaç kasa düşer, anahtar fiyatları nedir? Bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Merhabalar, ben Seçkin almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım. 490 TL sonuçta verdiğim paraya değer mi? Haftada kaç kasa düşer, anahtar fiyatları nedir? Bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.585 Çözümler 14 3 Temmuz 2024 #2 Sürekli açılan bir konu. Yakın zamanda açılanları inceleyebilirsiniz. CS2 seçkin alınır mı? Ben CS hakkında hiçbir şey bilmiyorum, seçkin alırsan parasını 3-4 ay sonra çıkaracak diyorlar. Mesela seçkin alsam normal oyundan farkı ne oluyor? Hile oluyor mu? Rank atladıkça kasa veriyor mu? 1-2 ay oynasam havalı skinlerden çıkarabilir miyim? www.technopat.net CS2 seçkin almaya değer mi? CS2 seçkin almaya değer mi? www.technopat.net
Sürekli açılan bir konu. Yakın zamanda açılanları inceleyebilirsiniz. CS2 seçkin alınır mı? Ben CS hakkında hiçbir şey bilmiyorum, seçkin alırsan parasını 3-4 ay sonra çıkaracak diyorlar. Mesela seçkin alsam normal oyundan farkı ne oluyor? Hile oluyor mu? Rank atladıkça kasa veriyor mu? 1-2 ay oynasam havalı skinlerden çıkarabilir miyim? www.technopat.net CS2 seçkin almaya değer mi? CS2 seçkin almaya değer mi? www.technopat.net
5 560052 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.942 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer İstanbul 3 Temmuz 2024 #3 Level atlayınca kasa düşüyor. 0.20 dolarlık kasa çıkma şansıda var 1 dolarlıkta. Ortalama 7-8 ayda çıkarırsın parayı. Anahtar fiyatları 2.49 dolar.
Level atlayınca kasa düşüyor. 0.20 dolarlık kasa çıkma şansıda var 1 dolarlıkta. Ortalama 7-8 ayda çıkarırsın parayı. Anahtar fiyatları 2.49 dolar.
Y yoonlong Yoctopat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #4 ilkerbey67 dedi: Merhabalar, ben Seçkin almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım. 490 TL sonuçta verdiğim paraya değer mi? Haftada kaç kasa düşer, anahtar fiyatları nedir? Bilgisi olan yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... haftada şansına 1 kasa düşer zaten 2 tane item seçme hakkın oluyor. anahtar fiyatları 2.49 dolar.
ilkerbey67 dedi: Merhabalar, ben Seçkin almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım. 490 TL sonuçta verdiğim paraya değer mi? Haftada kaç kasa düşer, anahtar fiyatları nedir? Bilgisi olan yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... haftada şansına 1 kasa düşer zaten 2 tane item seçme hakkın oluyor. anahtar fiyatları 2.49 dolar.
ilkerbey67 Centipat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #5 560052 dedi: Level atlayınca kasa düşüyor. 0.20 dolarlık kasa çıkma şansıda var 1 dolarlıkta. Ortalama 7-8 ayda çıkarırsın parayı. Anahtar fiyatları 2.49 dolar. Genişletmek için tıkla... Kasaları açmadan pazarda satmak mantıklı mı? 2.50 dolarlarda dolaşıyor birkaç kasa düşen kasamı bilmiyorum farklı kasada olabilir.
560052 dedi: Level atlayınca kasa düşüyor. 0.20 dolarlık kasa çıkma şansıda var 1 dolarlıkta. Ortalama 7-8 ayda çıkarırsın parayı. Anahtar fiyatları 2.49 dolar. Genişletmek için tıkla... Kasaları açmadan pazarda satmak mantıklı mı? 2.50 dolarlarda dolaşıyor birkaç kasa düşen kasamı bilmiyorum farklı kasada olabilir.
5 560052 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.942 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer İstanbul 3 Temmuz 2024 #6 ilkerbey67 dedi: Kasaları açmadan pazarda satmak mantıklı mı? 2.50 dolarlarda dolaşıyor birkaç kasa düşen kasamı bilmiyorum farklı kasada olabilir. Genişletmek için tıkla... Kasa açmak mantıklı değil zaten. Sat gitsin.
ilkerbey67 dedi: Kasaları açmadan pazarda satmak mantıklı mı? 2.50 dolarlarda dolaşıyor birkaç kasa düşen kasamı bilmiyorum farklı kasada olabilir. Genişletmek için tıkla... Kasa açmak mantıklı değil zaten. Sat gitsin.
ilkerbey67 Centipat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #7 560052 dedi: Kasa açmak mantıklı değil zaten. Sat gitsin. Genişletmek için tıkla... Eyvallah teşekkür ederim iyi günler dilerim. 560052 dedi: Kasa açmak mantıklı değil zaten. Sat gitsin. Genişletmek için tıkla... Kasayı sattıktan sonra parayı nasıl karta çekebilirim onu sormayı unutmuşum kusura bakmayın. Son düzenleme: 4 Temmuz 2024
560052 dedi: Kasa açmak mantıklı değil zaten. Sat gitsin. Genişletmek için tıkla... Eyvallah teşekkür ederim iyi günler dilerim. 560052 dedi: Kasa açmak mantıklı değil zaten. Sat gitsin. Genişletmek için tıkla... Kasayı sattıktan sonra parayı nasıl karta çekebilirim onu sormayı unutmuşum kusura bakmayın.
5 560052 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.942 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer İstanbul 4 Temmuz 2024 #8 ilkerbey67 dedi: Eyvallah teşekkür ederim iyi günler dilerim. Kasayı sattıktan sonra parayı nasıl karta çekebilirim onu sormayı unutmuşum kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Steam'den para çekemezsin. ByNoGame tarzı sitelere satarsan çekersin ama çok kesinti yapıyolar.
ilkerbey67 dedi: Eyvallah teşekkür ederim iyi günler dilerim. Kasayı sattıktan sonra parayı nasıl karta çekebilirim onu sormayı unutmuşum kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Steam'den para çekemezsin. ByNoGame tarzı sitelere satarsan çekersin ama çok kesinti yapıyolar.
Mercin Hectopat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 1.294 Çözümler 6 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: i3-12100F Ekran kartı: Sapphire redon RX 6700 10GB. SSD: Adata 1TB okuma 3500mb/yazma 3000 MB. Anakart: ASUS Prime H610M-K 4D. RAM: XPG 8 GB (2x8) DDR 4 3200MGHZ. PSU: Power Boost 650W 80+ Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #9 ilkerbey67 dedi: Merhaba, ben seçkin almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım. 490 TL sonuçta verdiğim paraya değer mi? Haftada kaç kasa düşer, anahtar fiyatları nedir? Bilgisi olan yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bana 10 dolarlık kasa çıktı çarşambadan çarşambaya kasa düşürülebiliyor hem oynarsınız zevklide.
ilkerbey67 dedi: Merhaba, ben seçkin almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım. 490 TL sonuçta verdiğim paraya değer mi? Haftada kaç kasa düşer, anahtar fiyatları nedir? Bilgisi olan yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bana 10 dolarlık kasa çıktı çarşambadan çarşambaya kasa düşürülebiliyor hem oynarsınız zevklide.
R RonPel Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 1.349 Çözümler 2 4 Temmuz 2024 #10 ilkerbey67 dedi: Kasaları açmadan pazarda satmak mantıklı mı? 2.50 dolarlarda dolaşıyor birkaç kasa düşen kasamı bilmiyorum farklı kasada olabilir. Genişletmek için tıkla... Pazarda satmak mantıklı değil tradeit gibi sitelerden o kasaları takaslayarak skin alabilirsin kendimde yapıyorum gidip 10 centlık kasayı pazarda satmak saçma zaten. Böyle yapa yapa Asiimov imparatoriçe gibi skinleri aldım bu site sayesinde sadece kasaları kullanarak. Son düzenleme: 4 Temmuz 2024
ilkerbey67 dedi: Kasaları açmadan pazarda satmak mantıklı mı? 2.50 dolarlarda dolaşıyor birkaç kasa düşen kasamı bilmiyorum farklı kasada olabilir. Genişletmek için tıkla... Pazarda satmak mantıklı değil tradeit gibi sitelerden o kasaları takaslayarak skin alabilirsin kendimde yapıyorum gidip 10 centlık kasayı pazarda satmak saçma zaten. Böyle yapa yapa Asiimov imparatoriçe gibi skinleri aldım bu site sayesinde sadece kasaları kullanarak.