CS2'de seçkin alınması mantıklı mı?

ilkerbey67

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar, ben Seçkin almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım. 490 TL sonuçta verdiğim paraya değer mi? Haftada kaç kasa düşer, anahtar fiyatları nedir? Bilgisi olan yazarsa sevinirim.

Sürekli açılan bir konu. Yakın zamanda açılanları inceleyebilirsiniz.

Level atlayınca kasa düşüyor. 0.20 dolarlık kasa çıkma şansıda var 1 dolarlıkta. Ortalama 7-8 ayda çıkarırsın parayı. Anahtar fiyatları 2.49 dolar.

Merhabalar, ben Seçkin almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım. 490 TL sonuçta verdiğim paraya değer mi? Haftada kaç kasa düşer, anahtar fiyatları nedir? Bilgisi olan yazarsa sevinirim.
haftada şansına 1 kasa düşer zaten 2 tane item seçme hakkın oluyor. anahtar fiyatları 2.49 dolar.

Level atlayınca kasa düşüyor. 0.20 dolarlık kasa çıkma şansıda var 1 dolarlıkta. Ortalama 7-8 ayda çıkarırsın parayı. Anahtar fiyatları 2.49 dolar.

Kasaları açmadan pazarda satmak mantıklı mı? 2.50 dolarlarda dolaşıyor birkaç kasa düşen kasamı bilmiyorum farklı kasada olabilir.

Merhaba, ben seçkin almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım. 490 TL sonuçta verdiğim paraya değer mi? Haftada kaç kasa düşer, anahtar fiyatları nedir? Bilgisi olan yazarsa sevinirim.

Bana 10 dolarlık kasa çıktı çarşambadan çarşambaya kasa düşürülebiliyor hem oynarsınız zevklide.

Kasaları açmadan pazarda satmak mantıklı mı? 2.50 dolarlarda dolaşıyor birkaç kasa düşen kasamı bilmiyorum farklı kasada olabilir.

Pazarda satmak mantıklı değil tradeit gibi sitelerden o kasaları takaslayarak skin alabilirsin kendimde yapıyorum gidip 10 centlık kasayı pazarda satmak saçma zaten.

Böyle yapa yapa Asiimov imparatoriçe gibi skinleri aldım bu site sayesinde sadece kasaları kullanarak.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı