Çözüldü CS2'de seçkin gitti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

marda5406

Centipat
Daha fazla  
Senelerdir oynadigim seckin Steam hesabindan bu sabah DM gireyim dedim ve profilimde seckin olmadigini gordum. DM girdim, 30-40 sn. oynadiktan sonra Steam baglantisi gerekiyor yazisi gelip ana menuye atti. Steam kapa aç vs. yaptim, girdim, profilimde yine seckin yoktu. DM'ye girdim, bitirdim ve TP vermedi. Seckin nasıl durduk yere gidebiliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Daha önce CS:GO'yu bedava olduğunuzda kütüphanenize eklediniz mi? Yoksa CS:GO zamanında da oyunu satın almış mıydınız?

CS:GO'yu 2015'te yilbasi indirimden 12TL'ye almistim.

Daha önce nisan 2024'e kadar giris yapmis miydiniz? Yoksa uzun zamandir ilk defa mi girdiniz, bir ara Valve tarih doğru mu tam hatirlamiyorum bu tarihten once hesabina giris yapilmayan kişilerin seckinlerini sildigi söylenmişti.

Giris yapmistim okul yuzunden aktif oynayamasam da en kotu haftada 1 giris yapiyorum yani bahsettiginiz seyden haberim yok ama aşırı saçma ben şu an bir daha 15 dolar mi vereceğim ne yapacağım.

Steam desteğe durumu bildirdim ve birkaç saat sonra geri verdiler şu an yeniden seçkin geldi teşekkürler.
Daha önce CS:GO'yu bedava olduğunuzda kütüphanenize eklediniz mi? Yoksa CS:GO zamanında da oyunu satın almış mıydınız?

Daha önce nisan 2024'e kadar giris yapmis miydiniz? Yoksa uzun zamandir ilk defa mi girdiniz, bir ara Valve tarih doğru mu tam hatirlamiyorum bu tarihten once hesabina giris yapilmayan kişilerin seckinlerini sildigi söylenmişti.

CS:GO'yu 2015'te yilbasi indirimden 12TL'ye almistim.

Giris yapmistim okul yuzunden aktif oynayamasam da en kotu haftada 1 giris yapiyorum yani bahsettiginiz seyden haberim yok ama aşırı saçma ben şu an bir daha 15 dolar mi vereceğim ne yapacağım.

Steam desteğe durumu bildirdim ve birkaç saat sonra geri verdiler şu an yeniden seçkin geldi teşekkürler.

Çözüm
*desteğe yaz demesem 15 dolar verecekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…