CS2'de seçkin kasa sistemi nasıl çalışıyor?

muselyan

Femtopat
Daha fazla  
CS2 de seçkin satın alacağım. Haftalık drop almak için level atlamak lazım diye biliyorum. Level atlamak için ne yapabilirim? Level atlaması zor mu? Bir de mesela haftada 2 level atlarsam 2 drop düşürebilir miyim veya bu hafta atladığım 2 level diğer haftayı da etkiliyor mu?

CS2 de seçkin satın alacağım. Haftalık drop almak için level atlamak lazım diye biliyorum. Level atlamak için ne yapabilirim? Level atlaması zor mu? Bir de mesela haftada 2 level atlarsam 2 drop düşürebilir miyim veya bu hafta atladığım 2 level diğer haftayı da etkiliyor mu?

Her hafta çarşamba günü drop sistemi yenileniyor. O günden itibaren gelecek hafta çarşambaya kadar haftalık drop almak için birkaç el rekabetçi girsen yeter. Sanırım ortalama 5 maçta falan level atlarsın. 5 maçtada hatrı sayılır miktarda raund, kill falan alırsan yeterli kazanmak zorunda değilsin ama kazansan daha iyi olur tabii. Şu ana kadar hayatımda iyi ki yapmışım dediğim şeyler arasında ilk 3'e girer. İlk aldığımda tereddüt etmiştim bende ama şu an iyi ki almışım diyorum.

Elseen hızlı drop kasmak için yöntem anlatıyordu kısa bir video izleyebilirsin.

Sadece para için alacaksan şahsen hiç alma. Ekranda 40 centlik kasa görünce monitöre kafayı geçirmek isteyebilirsin. Haftada sadece 1 kere drop alabilirsin, her salı gece 3-4 civarında yenileniyor. Yani salıyı çarşambaya bağlayan gece. Level atlamak zor değil 3 saat civarı sürer ortalama.

Ölüm maçı oynarsan her 10 dakikada 50 adam civarı vurursan yaklaşık 400 xp kazanırsın.Yaklaşık olarak bu yöntemle 2 saat civarında 5000 xp kasarsın.Daha iyi oynuyorsan zaten daha hızlı xp toplarsın.En hızlı yöntem bu.Genellikle her hafta 1.30 saat civarında ölüm maçında 5000 xp toplayıp haftalık dropları alıyorum.Her çarşamba gece 5.00 da haftalık kasa düşürme hakkın sıfırlanır.Haftada 1 kere kasa düşürme hakkın bulunur.

Cevaplar için teşekkür ederim.

Sadece para için alacaksan şahsen hiç alma. Ekranda 40 centlik kasa görünce monitöre kafayı geçirmek isteyebilirsin. Haftada sadece 1 kere drop alabilirsin, her salı gece 3-4 civarında yenileniyor. Yani salıyı çarşambaya bağlayan gece. Level atlamak zor değil 3 saat civarı sürer ortalama.
Para için değilde hem az biraz heyecan olsun diye hemde normal rekabetçi yerine premierde oynamak için alacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı