CS2'de sekme olayı düzelmiş midir?

Hocalarım silahlarda sekme olacak mı? Keleş kullanamaz oldum kullanmaktan biraz tırsıyorum açıkçası sizce düzeltirler mi? CS2 betaya katılanlar konuya yorum yazarsa çok mutlu olurum teşekkürler.

Tempe konusunda CS:GO ve CS2 arasında hiç fark yok denebilecek kadar az.

Tempe konusunda CS:GO ve CS2 arasında hiç fark yok denebilecek kadar az.

Bu kötü olmuş hocam keleş gene kullanamayacağız galiba.

Bir seyin duzeltilmesi icin bozuk olmasi lazim. Silahin sekmesi bozuk olan bir şey degil ki, var olan bir şey.
Hocam çok haklısınız galiba ben tam anlatamadım mesela kelesle ateş ettigimizde t şeklinde kayıyor sekiyor video atayım anlarsınız belki hocam. (video İngilizce olduğu için fazla anlamadım)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sekmeden kastınız eğer tick yüzünden mermilerin saçma sapan yerlere gitmesiyse evet, düzeldi. Normal silah sekmesinden bahsediyorsanız zaten bozuk olan bir şey yoktu, aynen devam edecek.
Anladım hocam anlatmak istediğim şey aslında tam anlatamadım haklısınız recoil yani mermilerin düz gitmesi kelesle mesela ateş ettigimizde t şeklinde mermi gidiyor düz gitmesini istiyorum düzelmiş mıdır acaba CS2 de bu olay.

Silahlarda ben bir fark göremedim. CS:GO'da nasıl gidiyorsa hala öyle gidiyor. AK47 ile hala net atışlar yapıyorum. Farenizin hassasiyet ayarlarını belki de tekrardan gözden geçirmelisinizdir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı