S Sedn_a Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Kasım 2024 #1 Merhaba, CS2'de oyun oynarken arada takım arkadaşlarımla sohbet etmeye çalışıyordum ama beni duymuyorlarmış. Steam'de ses testi yaptığımda kendi sesimi duyuyorum ama CS'de beni duymuyorlar. Neden olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2024
Merhaba, CS2'de oyun oynarken arada takım arkadaşlarımla sohbet etmeye çalışıyordum ama beni duymuyorlarmış. Steam'de ses testi yaptığımda kendi sesimi duyuyorum ama CS'de beni duymuyorlar. Neden olabilir?
davkoart Picopat Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 136 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Kasım 2024 #11 Sedn_a dedi: -50'lerde arakadaki gürültü çok oluyor die biraz arttırdım. Genişletmek için tıkla... Oraya bir -200 yazarak deneyebilir misiniz? Tahminimce mikrafonun sesini algılamıyor CS. Artı 0 Eksi
Sedn_a dedi: -50'lerde arakadaki gürültü çok oluyor die biraz arttırdım. Genişletmek için tıkla... Oraya bir -200 yazarak deneyebilir misiniz? Tahminimce mikrafonun sesini algılamıyor CS.
KS KS S Sedn_a Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Kasım 2024 #12 davkoart dedi: Oraya bir -200 yazarak deneyebilir misiniz? Tahminimce mikrafonun sesini algılamıyor CS. Genişletmek için tıkla... -120erdeydi ztn siz kendi sesimizi duydupumuz yeri gösterinde ayarlama amaçlı düşürdüm orayı. Artı 0 Eksi
davkoart dedi: Oraya bir -200 yazarak deneyebilir misiniz? Tahminimce mikrafonun sesini algılamıyor CS. Genişletmek için tıkla... -120erdeydi ztn siz kendi sesimizi duydupumuz yeri gösterinde ayarlama amaçlı düşürdüm orayı.
davkoart Picopat Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 136 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Kasım 2024 #13 Hocam V tuşuna başka atama var mı bakar mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS S Sedn_a Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Kasım 2024 #14 davkoart dedi: Hocam V tuşuna başka atama var mı bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... yok baktım Artı 0 Eksi
davkoart Picopat Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 136 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Kasım 2024 #15 Hocam aklıma başka bir şey gelmiyor son olarak dosya bütünlüğünü doğrulayıp deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS S Sedn_a Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Kasım 2024 #16 davkoart dedi: Hocam aklıma başka bir şey gelmiyor son olarak dosya bütünlüğünü doğrulayıp deneyin. Genişletmek için tıkla... onuda denedim Artı 0 Eksi
davkoart dedi: Hocam aklıma başka bir şey gelmiyor son olarak dosya bütünlüğünü doğrulayıp deneyin. Genişletmek için tıkla... onuda denedim