Samsung Galaxy Tab S10 FE için adaptör önerisi

• Konuyu başlatan Kyaa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 118

Kyaa

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gainward Geforce Rtx 4060 oc 8gb
Ryzen 5 5600
Asrock B450M-HDV R4.0
GOODRAM IRDM PRO CL18 DRR4 3600MHZ (2x8)
MLD M300 500GB NVME SSD
DEEPCOOL CH510 MESH DİGİTAL 650W 80+
Öncelikle tabletler hakkında çok bilgim yok.
Bugün Samsung S10 FE tablet aldım. Kutunun içinden adaptör çıkmıyormuş. İnternetten Samsung marka adaptör baktım, çok pahalıydı. Daha uygun fiyatlı, tablete sıkıntı çıkarmayacak adaptör önerir misiniz?
Ek olarak bir sorum olacak. Elimde gündelik hayatta kullandığım telefonumu ve kulaklığımı şarj ettiğim sıradan bir şarj ile şarj etmemin tablete ne gibi zararı olur? Eğer fark etmiyorsa ona göre adaptör almadan aynı şarjla tabletimi de şarj edeceğim.

Tabletinin 45 Watt desteği var da o adaptörler çok pahalı. 35 Watt işini görür.

Bilmediğimden soruyorum bu 45w adaptör muhabbetleri pil sağlığını gibi tabletle ilgili birşeyi etkiliyor mu yoksa tek olayı biraz daha hızlı şarj mı ?

Hızlı şarj uzun vadede batarya sağlığını olumsuz etkileyebiliyor ama yine de kullanmak gerek. 45 Watt o kadar da yüksek bir değer değil. 100-90 Watt destekli telefonlar var piyasada.
He yok hocam bendeki adaptörü biraz inceledim üstündeki "Output" yazan kısımda uzun bir bilgi metni vardı özet geçeyim sonunda da "30.0W Max" yazmakta. Eğer faydası olacaksa output kısmındaki baştan sona tüm metni de yazabilirim. Zaten elimdeki de 5 yıllık telefon. Öyle çok yüksek watt değerleri yok yani. Benim amacım hızlı şarj değil de uzun ömürlülük. Eğer sıkıntı olmaz diyorsanız elimdeki şarj aletinden devam edeceğim. (Yavaş şarj olması sıkıntı olmaz batarya sağlığı gibi noktalara önem veriyorum)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı