Steam CS2'de skin alınamıyor

amonluxe

Femtopat
Daha fazla  
Bugün ETS 2 aldım,2.48 dolar kaldı geriye. Dedim ki onunla da CS2'den skin falan aliyim fakat alınmıyor. Neden sizce?

Bugün ETS 2 aldım,2.48 dolar kaldı geriye. Dedim ki onunla da CS2'den skin falan aliyim fakat alınmıyor. Neden sizce?

Hocam biraz daha açıklayarak anlatabilir misiniz ya da nasıl alamadığınız ile ilgili bir SS atar misiniz?

Hocam hesabınızdan uzun süredir bir harcama yapmadığınız için Steam prosedürlerinden biri işliyor siz zaten bugün içinde bir oyun aldığınız söylüyorsunuz SS de yazdığı tarihten sonra alışveriş yapabilirsiniz o tarihe kadar harcama yapamıyorsunuz, doğru hatırliyorsam Steam'in güvenlik amaçlı kurallarından biri sanırım bu.

İlk defa mı alışveriş yapıyorsunuz? Veya 5 dolar sınırını yeni mi aştınız?

1 Yıldır hiçbir alım satım yapmadığınız için pazar banı yemişsiniz. Ani takaslarla dolandırıcılık ve kumar gerçekleşmemesi için alınan bir önlem. Beklemek dışında yapılabilecek bir şey yok.

Evet bugün ilk defa 5 dolar attım.

Steam de 5 dolar harcamazsanız hesabınız kısıtlı hesap olur. Pazar vb. bazı işlevleri kullanamazsınız. 5 dolar yatırdığınız için kısıtlamanız kalkmış muhtemelen. Eskiden anında kısıtlı özellikleri kullanabiliyorduk. Ama galiba ona da süre getirmişler belli bir süre sonradan açılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…