Dün 100 dolarlık bir skin düştü. Yeni çıkmış herhalde. Bunu nasıl nakite çevirebilir? ByNoGame biliyorum ama kimlik doğrulama yapmak istemiyorum. Başka bir yöntemi var mıdır?
Dün 100 dolarlık bir skin düştü. Yeni çıkmış herhalde. Bunu nasıl nakite çevirebilir? ByNoGame biliyorum ama kimlik doğrulama yapmak istemiyorum. Başka bir yöntemi var mıdır?
mobil guardım kapalıymış 15 gün bekleme süresi var satmam için. Bynogame'in kimlik istemesi ve yüzde 40 kesintisi uzaklaştırdı beni. Şuan aklımda csfloat var ordan satmayı düşünüyorumHocam satış yaptıysanız nereye satış yaptınız? Ben de ByNoGame'e satış yapmayı planlıyorum.
Mobil guardım kapalıymış 15 gün bekleme süresi var satmam için. ByNoGame'in kimlik istemesi ve yüzde 40 kesintisi uzaklaştırdı beni. Şu an aklımda CSFloat var oradan satmayı düşünüyorum.
CSFloat'tan satın. Geçen ay 30 dolar çektim 2 3 günde para yattı komisyon oranları çok az.
Hocam peki CSFloat'ta skini satışa koyduğumuzda ne zamana kadar satılır? Papara'ya bakiyemizi nasıl çekebiliriz? Ayrıca T.C. Kimlik istiyor mu parayı çekerken?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.