CS2'de skin nakite nasıl çevrilir?

Solbyus

Centipat
Daha fazla  
Dün 100 dolarlık bir skin düştü. Yeni çıkmış herhalde. Bunu nasıl nakite çevirebilir? ByNoGame biliyorum ama kimlik doğrulama yapmak istemiyorum. Başka bir yöntemi var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün 100 dolarlık bir skin düştü. Yeni çıkmış herhalde. Bunu nasıl nakite çevirebilir? ByNoGame biliyorum ama kimlik doğrulama yapmak istemiyorum. Başka bir yöntemi var mıdır?

Ben ByNoGame kullandım zamanında şu an CS işleriyle uğraşmıyorum. Onun dışında tanıdığına satabilirsin ve ona trade ile atıp ondan nakit alabilirsin. T.C. onaylamasında şüphe duyuyorsan bir sorun yaşamazsın ByNoGame güvenilir bir site. Ek olarak İtemsatış gibi yerlerde zor da olsa satabilirsin fakat oradan da parayı çekebilmek için T.C. onaylaman isteniyor.

Hocam satış yaptıysanız nereye satış yaptınız? Ben de ByNoGame'e satış yapmayı planlıyorum.

Hocam satış yaptıysanız nereye satış yaptınız? Ben de ByNoGame'e satış yapmayı planlıyorum.
mobil guardım kapalıymış 15 gün bekleme süresi var satmam için. Bynogame'in kimlik istemesi ve yüzde 40 kesintisi uzaklaştırdı beni. Şuan aklımda csfloat var ordan satmayı düşünüyorum

Mobil guardım kapalıymış 15 gün bekleme süresi var satmam için. ByNoGame'in kimlik istemesi ve yüzde 40 kesintisi uzaklaştırdı beni. Şu an aklımda CSFloat var oradan satmayı düşünüyorum.

CSFloat'tan satın. Geçen ay 30 dolar çektim 2 3 günde para yattı komisyon oranları çok az.

Hocam peki CSFloat'ta skini satışa koyduğumuzda ne zamana kadar satılır? Papara'ya bakiyemizi nasıl çekebiliriz? Ayrıca T.C. Kimlik istiyor mu parayı çekerken?

Skini koyduğun fiyata ve skinin popülaritesine bağlı, ayrıca Papara'ya çekilmiyor banka IBAN'ı lazım Papara olmuyor. T.C. istemiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı