CS2'de skin satmak mantıklı mı?

arthurmorgxn1

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. CS2'ye yeni gelen güncellemeyi duymuşsunuzdur. Benim CS2'de (artık) 300 dolar değerinde bıçak eldivenim var. Ayrıca istediğim bir tane eldiven de var. Sizce ben şimdi bıçak eldivenimi satmalı mıyım yoksa dursun mu? Ayrıca bana parasının 8 gün sonra geleceğini ve 8 gün sonra ne olacağının belli olmadığını da göz önünde bulundurun.
Teşekkürler.

Merhaba. CS2'ye yeni gelen güncellemeyi duymuşsunuzdur. Benim CS2'de (artık) 300 dolar değerinde bıçak eldivenim var. Ayrıca istediğim bir tane eldiven de var. Sizce ben şimdi bıçak eldivenimi satmalı mıyım yoksa dursun mu? Ayrıca bana parasının 8 gün sonra geleceğini ve 8 gün sonra ne olacağının belli olmadığını da göz önünde bulundurun.
Teşekkürler.
CS2 iyice berbatlaşan bir oyun oldu, 1100 saatim var ve 1 hafta önce oyunu sildim. Eldiveni satın BO7, BF6 gibi oyunlar alın veya ihtiyaçlarınızı karşılayın.

Bıçak ve eldivenin fiyatları haftaya düşecek, ancak şu anda fiyatları düne göre arttı bence satabilirsiniz.

Sat gitsin, kış indirimleri yaklaşıyor o bütçeye 10 numara sepet yaparsın. CS oynanacak bir oyun değil artık maalesef. Şu an aktif olarak oynadığım BF6, POE 2 öneririm. POE 2 indirime hiç girmedi, muhtemelen yine girmeyecek, vereceğin 30 doların karşılığını sonuna kadar veren bir oyun bu arada.

Bıçak ve eldivenin fiyatları haftaya düşecek, ancak şu anda fiyatları düne göre arttı bence satabilirsiniz.
Ya artarsa diye korkuyorum.

Sat gitsin, kış indirimleri yaklaşıyor o bütçeye 10 numara sepet yaparsın. CS oynanacak bir oyun değil artık maalesef. Şu an aktif olarak oynadığım BF6, POE 2 öneririm. POE 2 indirime hiç girmedi, muhtemelen yine girmeyecek, vereceğin 30 doların karşılığını sonuna kadar veren bir oyun bu arada.

Doğru diyorsunuz. Düşünülebilir

Ya düşerse diye de korkun bence 🙂 karar sizin. Dediğim gibi 300 dolara asla pişman etmeyecek bir dünya oyun alınır. 2 tanesini önerdim bile. Türü size hitap ediyorsa iki oyun da her kuruşunu hak eder.

Anladım. Kimisi artacak kimisi düşecek diyor. Bende geçtiğimiz haftalarda 300 doların 1.5 katını harcayarak bu eldiven bıçağı aldığım için de içim el vermiyor satmaya. Ama bir yandan düşme ihtimali de çok yüksek. Bu korkutuyor beni.

Ya artarsa diye korkuyorum.

Doğru diyorsunuz. Düşünülebilir.

Önceki fiyatlarına gelmez asla, hele ki haftaya fiyatlar dibi görecek. Muhtemelen takas banları açıladan önce bıçak ve eldiven fiyatları yine düşecek çünkü zaten şu anki bıçak ve eldiven sahipleri ayın 30'unda takas banı kalkınca piyasaya binlerce bıçak ve eldiven gireceğinden fiyatların düşeceğini biliyor. Bu sebepten dolayı ayın 30'unda satarlarsa daha çok zarar ederler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı