CS2'de sürekli hileci geliyor

Hocam anlamadığım nokta teknolojisi dünyası bu kadar gelişmişken ciddi ciddi valve'nin yazılımcıları bu işe çözüm mü bulamıyorlar? Yoksa çözümü olduğu halde müsade edip oyuncu kitlesini artırarak para kazandığı için mi müsade ediyor hileye?

Şu sorunun cebabını bir net öğrenebilsek en azından oyunu silen siler silmeyen hilecilerle oynar kendine.
8 yıldır bu oyunu oynayan birisi olarak kendi düşüncem; kendi oyununun hilesini satıp daha çok para kazanıyor ayrıca faceit ile anlaşma yapıyorlar çünkü faceit da hile yok 20 oyunda 1 falan o da legit oynarsa, premier de ki gibi spin bot açarsa oyun içinde direk admin izleyip banlıyor. Oyunu hala oynayan çok insan var oyun hiç bir şey kaybetmezken üzerine daha çok para kazanıyor, başka bir açıklaması yok bence, senin dediğin gibi o kadar valvenin yazılımcısı var isteseler 2 günde oyunu hilesiz hale getirirler.

8 yıldır bu oyunu oynayan birisi olarak kendi düşüncem; kendi oyununun hilesini satıp daha çok para kazanıyor ayrıca faceit ile anlaşma yapıyorlar çünkü faceit da hile yok 20 oyunda 1 falan o da legit oynarsa, premier de ki gibi spin bot açarsa oyun içinde direk admin izleyip banlıyor. Oyunu hala oynayan çok insan var oyun hiç bir şey kaybetmezken üzerine daha çok para kazanıyor, başka bir açıklaması yok bence, senin dediğin gibi o kadar valvenin yazılımcısı var isteseler 2 günde oyunu hilesiz hale getirirler.
Metin2 bilirmisiniz bilmem eski bir online oyun hala güncelliğini koruyor.
Bu oyunun resmi sunucusu dışında bireysel sunucu açanlar var.
Ve açtığı sunucuda hile koruma paketleri üreten yazılımcılar var.
Bu server sahipleri bütçelerine göre hile koruma paketi alıp oyuna entegre ediyorlar.
Aralarında en pahalısı olan rascal hile koruması var ki aşabilen bir babayiğit daha çıkmadı.

Burda anlatmak istediğim metin2 gibi bir oyunda rascal dediğimiz koruma en baba hackerin bile hile açmasının önüne geçebilirken cs2'nin yazılımcıları bunun önüne geçemiyor. Tabi yersen..

Düşünün bir rascal korumalı metin2 serverinde oynuyorsunuz ve hile açmayı denediğiniz anda bile rascal otomotik oyuncuya ban atıyor.

Sonuç olarak anlıyoruz ki oyun üreticileri ortaya temiz bir oyun çıkarıp oyuncuların takdirini kazanarak mutlu olmak yerine bir çoğu sadece cebinin düşünüyor.

Sizden sonrada anladım ki valve bile tam bir vizyonsuzun önde gideniymiş.

Metin2 bilirmisiniz bilmem eski bir online oyun hala güncelliğini koruyor.
Bu oyunun resmi sunucusu dışında bireysel sunucu açanlar var.
Ve açtığı sunucuda hile koruma paketleri üreten yazılımcılar var.
Bu server sahipleri bütçelerine göre hile koruma paketi alıp oyuna entegre ediyorlar.
Aralarında en pahalısı olan rascal hile koruması var ki aşabilen bir babayiğit daha çıkmadı.

Burda anlatmak istediğim metin2 gibi bir oyunda rascal dediğimiz koruma en baba hackerin bile hile açmasının önüne geçebilirken cs2'nin yazılımcıları bunun önüne geçemiyor. Tabi yersen..

Düşünün bir rascal korumalı metin2 serverinde oynuyorsunuz ve hile açmayı denediğiniz anda bile rascal otomotik oyuncuya ban atıyor.

Sonuç olarak anlıyoruz ki oyun üreticileri ortaya temiz bir oyun çıkarıp oyuncuların takdirini kazanarak mutlu olmak yerine bir çoğu sadece cebinin düşünüyor.

Sizden sonrada anladım ki valve bile tam bir vizyonsuzun önde gideniymiş.
Çok güzel anlatmışsın, biliyorum şuan Saka2 de oynuyorum :D

Eki Görüntüle 2382411

kazandığım maçları da yanlış anlama, hile yine geliyor ama bizim takımın hilesi daha güçlü olduğu için kazanıyoruz :D

Karşıya gelen adamların hesapları 0 madalya, bugün 2 maç attım ikisinde de takımımda da hile vardı ama karşıda en az 2 hile vardı ve hepsi spin bot zaten skordan anlarsın ve eloları da senin bahsettiğin elelolar 20/27 arası.

Abartmış mıyım dostum?

Sürekli hile bak, anlık atıyorum sana :D
Sadece Dust 2 olması hafif gülümsetti.

Son zamanlarda benim de karşıma sürekli leggit hileci denk geliyor artık çok sıkıcı bir hâl aldı her şeyi satıp savıp gidesim var bu oyundan.

Kendilerini komik ya da iyi oyuncu falan sanıyorlar.

Bu oyunda hile ne zaman bitecek çok merak ediyorum. Hile firmaları içeride birilerine para yediriyor, ondan mı hileler ban yemiyor bilmiyorum. Bir fikriniz var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı