semih24
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar bildiğiniz gibi CS 2 çıktığından beri biz Türk'ler olarak kasma, ping problemleri yaşıyoruz.
Bunun sebebi de Valve'nin Türkiye'de sunucusu olmaması.
Dolayısıyla bizim kasmadan rahat bir şekilde en az pingle oyun oynayabilmemiz için Türkiye'ye en yakın sunucularda oynamamız lazım.
Gözlemlediğim kadarıyla bize en yakın Almanya ve Avusturya sunucularıdır.
Ana menüden rekabetçi eşletirme pingini 50 yaptım, 1 haftadır bu şekilde oynuyorum beni ya Frankfurt sunucusuna ya da Viyana sunucusunda oynatıyor.
Bu sayede uzak ülkelerdeki sunuculara bağlanıp yüksek pinglerde oynamaktan kurtuluyorum.
Önceden bu ayar standart olarak 150 idi ve dolayısıyla beni İsveç, Polonya, Finlandiya hatta bazen İspanya sunucularına bile atıyordu; pingden adam vuramıyordum.
Kendi çapımda böyle basit bir çözüm buldum sizlerle paylaşmak istedim.
Şu an pingim 50'den yukarı çıkmıyor ve çoğunlukla Frankfurt sunucusunda kasma donma yaşamadan oynuyorum.
(Not: Türk Telekom 50Mbit hipernet kullanıyorum.)
Bunun sebebi de Valve'nin Türkiye'de sunucusu olmaması.
Dolayısıyla bizim kasmadan rahat bir şekilde en az pingle oyun oynayabilmemiz için Türkiye'ye en yakın sunucularda oynamamız lazım.
Gözlemlediğim kadarıyla bize en yakın Almanya ve Avusturya sunucularıdır.
Ana menüden rekabetçi eşletirme pingini 50 yaptım, 1 haftadır bu şekilde oynuyorum beni ya Frankfurt sunucusuna ya da Viyana sunucusunda oynatıyor.
Bu sayede uzak ülkelerdeki sunuculara bağlanıp yüksek pinglerde oynamaktan kurtuluyorum.
Önceden bu ayar standart olarak 150 idi ve dolayısıyla beni İsveç, Polonya, Finlandiya hatta bazen İspanya sunucularına bile atıyordu; pingden adam vuramıyordum.
Kendi çapımda böyle basit bir çözüm buldum sizlerle paylaşmak istedim.
Şu an pingim 50'den yukarı çıkmıyor ve çoğunlukla Frankfurt sunucusunda kasma donma yaşamadan oynuyorum.
(Not: Türk Telekom 50Mbit hipernet kullanıyorum.)
Son düzenleyen: Moderatör: