Çözüm CS2'de takılmalar nasıl düzeltilir?

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

semih24

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bildiğiniz gibi CS 2 çıktığından beri biz Türk'ler olarak kasma, ping problemleri yaşıyoruz.
Bunun sebebi de Valve'nin Türkiye'de sunucusu olmaması.
Dolayısıyla bizim kasmadan rahat bir şekilde en az pingle oyun oynayabilmemiz için Türkiye'ye en yakın sunucularda oynamamız lazım.
Gözlemlediğim kadarıyla bize en yakın Almanya ve Avusturya sunucularıdır.

Ana menüden rekabetçi eşletirme pingini 50 yaptım, 1 haftadır bu şekilde oynuyorum beni ya Frankfurt sunucusuna ya da Viyana sunucusunda oynatıyor.
Bu sayede uzak ülkelerdeki sunuculara bağlanıp yüksek pinglerde oynamaktan kurtuluyorum.
Önceden bu ayar standart olarak 150 idi ve dolayısıyla beni İsveç, Polonya, Finlandiya hatta bazen İspanya sunucularına bile atıyordu; pingden adam vuramıyordum.

Kendi çapımda böyle basit bir çözüm buldum sizlerle paylaşmak istedim.
Şu an pingim 50'den yukarı çıkmıyor ve çoğunlukla Frankfurt sunucusunda kasma donma yaşamadan oynuyorum.
(Not: Türk Telekom 50Mbit hipernet kullanıyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO'da minimum 200 ping ike MVP olurken, simdi ping dusuk olup paket loss bile yokken vursamda hatta efekt dahi ciksa da oyun saymiyor. Bu nedenle ben biraktim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı