Arkadaşınla oynarken hileden ban yerse sen de ona eşlik etmekten ban yersin ilk defa ban yiyorsan az bir süre ban yersin ama daha önce ban yediysen bu süre uzar.CS2 de arkadaşlarla 5'li giriyorduk bir anda arkadaş ban yedi ve bizide rekabetçi bekleme süresine aldı 20 saattlik VAC ban yer miyim hile kullanan arkadaşım zaten ban yiyecek ben yer miyim acaba?
Eki Görüntüle 2500894
Arkadaşınla oynarken hileden ban yerse sen de ona eşlik etmekten ban yersin ilk defa ban yiyorsan az bir süre ban yersin ama daha önce ban yediysen bu süre uzar.
Bende seçkin yokken çok hile kullandım ama süre verdi hep hiç bir zaman süresiz ban yemedim.Arkadaşında kesin hile varsa o süresiz VAC ban yemez mi kanka?
Bende seçkin yokken çok hile kullandım ama süre verdi hep hiçbir zaman süresiz ban yemedim.
Hayret Valve çalışıyor.... Ban yemezsin büyük ihtimalle.CS2 de arkadaşlarla 5'li giriyorduk bir anda arkadaş ban yedi ve bizide rekabetçi bekleme süresine aldı 20 saattlik VAC ban yer miyim hile kullanan arkadaşım zaten ban yiyecek ben yer miyim acaba?
Eki Görüntüle 2500894
Hilelere göre değişiyor ban yedirten hileler var yedirtmeyen shark hack kullanırken çok ban yedim exloader'e geçince hiç ban yemedim.Vallahi mı ben hep süresiz yersin diye biliyordum![]()
Hocam hile özendirmesiniz daha iyi.Hilelere göre değişiyor ban yedirten hileler var yedirtmeyen shark hack kullanırken çok ban yedim exloader'e geçince hiç ban yemedim.
Pardon hocam örnek ve anlatım amacıyla öyle dedim tabii ki de hile kötüdür.Hocam hile özendirmesiniz daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.