CS2'de ücretsiz anahtar elde edilebiliyor mu?

CS2 ile gelen seçkin hesap satın almadıkça ne ücretsiz kasa düşünürsünüz ne de rütbe atlarsınız. Size tavsiyem seçkin hesap alacaksanız oyunu belirlediği günlerde oynayıp ödül kazanabilirsiniz. Ben zannetmiyorum çok para kazandırmaz ama Steam'de almak istediğiniz oyun olursa belki bir faydası olur denemek lazım.

Ben dün aldım seçkin hesabı bugün oynadım biraz 1 tane kasa 1 tane skin verdi kasanın değeri pazarda 1.95 dolar skinin değeri ise 0.1 dolar yaklaşık olarak yani 2 dolar verdi bu hafta her hafta aynı şekilde 2 dolar verse fena değil bence en azından havadan gelen para yani.

Ben dün aldım seçkin hesabı bugün oynadım biraz 1 tane kasa 1 tane skin verdi kasanın değeri pazarda 1.95 dolar skinin değeri ise 0.1 dolar yaklaşık olarak yani 2 dolar verdi bu hafta her hafta aynı şekilde 2 dolar verse fena değil bence en azından havadan gelen para yani.
Aktif drop havuzundaki en yüksek fiyatlı kasa düşmüş. Her zaman düşmeyebilir.

Ben dün aldım seçkin hesabı bugün oynadım biraz 1 tane kasa 1 tane skin verdi kasanın değeri pazarda 1.95 dolar ise 0.1 dolar yaklaşık olarak yani 2 dolar verdi bu hafta her hafta aynı şekilde 2 dolar verse fena değil bence en azından havadan gelen para yani.

Seçkin hesap bende alacağım yakında ama kasa işine girmeni tavsiye etmem kumar oynamış olursun şans diye tüm paranı kaybedersin madi durumun iyi'ise kasa aç açma bir şey diyemem ama riksli. bence ödül kazanıp Steam pazarında satıp oyun falan alabiliriz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı