CS2'de USB kameranın ve kulaklığın mikrofonu çalışmıyor

Arkadaşlar bende mikrofonlu kamera var, USB ile bağlanıyor. Normalde onu mikrofon olarak kullanıyorum. Ses kaydediciyi falan açtığım zaman da kamera açılmadan ses kaydı yapıyor. CS: GO'da onu mikrofon olarak ayarladım ancak karşı tarafa ses gitmiyor. Kulak içi kulaklığı mikrofon giriş jakına takıyorum, ses kaydedicide yine ses alıyor ama oyun içinde onda da ses gitmiyor. Oyun içinden mikrofonumu kullandığım cihazı seçiyorum, ona rağmen işlemiyor. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mikrofonlu kamera tarzı ürünler genelde tek bir uygulamada çalışır, yani eğer mikrofonunu Discord gibi başka bir uygulama halihazırda kullanıyorsa CS2'de kullanılmıyor olabilir. Eğer öyle bir durum yoksa jak girişiyle de bir işin yok çünkü USB ile bağlanıyor. Windows'un ses aygıtları kısmından kameranın mikrofonunu varsayılan iletişim ve varsayılan aygıt olarak ayarlarsan belki sorunun çözülebilir.

Ayarlar>Gizlilik>Mikrofon>Uygulamaların mikrofonunuza erişime izin verin. Kısmı eğer kapalıysa aktif edip deneyebilir misiniz?

Ben kamera mikrofonumu hem oyun hem discord üzerinde kullanmıştım zamanında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…