Çözüldü CS2'de XP gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İstanbul
Dün 5 saat oynadım bar ilerlemedi. Hala aynı. Bugunde 1 saat oynadım hala aynı. Belki bir anda patlar gelir dedim gelmiyor. Yoldaş ve rekabetci oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam sorunu çözdünüz mü? Şu an benim de durumum o sekilde bar dolmuyor Mac'tan XP filan vermiyor.

Hocam şeçkini olmayan arkadaşımla oynuyordum. Seçkini olmayan biriyle oynarsanız XP almıyorsunuz diye cevap verdiler bana Reddit'te.
Çarşamba yenilendi ama zaten 2 saat oynadıktan sonra rahat 5000 TP kazanabiliyorsun senin 6 saatte bitirmiş olmaman imkansız gibi bir şey.

Çarşamba yenilendi ama zaten 2 saat oynadıktan sonra rahat 5000 TP kazanabiliyorsun senin 6 saatte bitirmiş olmaman imkansız gibi bir şey.
Hocam atlamadım rütbe. Hala aynı yerdeyim. Perşembeden beri böyle. Dün Saat 23:00 civari xp almaya başladım.

Hala aynı. Sinirden 360 derece dönüp vurdum arkadasıma geldi 2 hafta ban yedim.

Sanırsam CS'de haftada bir yenileniyordu XP işleri. Yanlış hatırlıyor olabilirim.
TP taşması olmuş olabilir mi? Oyun içinde taba basınca isminizin sol tarafında yazar.
Dün Rekatçide Dust II de maç kazandım 2 defa ama görünmüyor. Bana 1 maç daha kazanırsan rütben görüncek dedi.

Son düzenleme:

Rekabette kazanirsan CS:GO'daki sistem işliyor. Sen fotoğraftaki üç çizgi olan yerden bahsediyorsan seckinde kazanman gerekiyor.

Rekabette kazanirsan CS:GO'daki sistem işliyor. Sen fotoğraftaki üç çizgi olan yerden bahsediyorsan seckinde kazanman gerekiyor.
Mavi değil. Rekabetcide Tepede yazıyor 10 Galibiyet diye. Geçen gün 1 maç daha kazanırsan adınnı unuttum şey görüncek yazıyordu. 2 maç kazandım aynı mapte hiçbirşey olmadı. Seçkin de arkadaşım olmadığından randomlarla girmek istemediğimden girmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…