Hocam sorunu çözdünüz mü? Şu an benim de durumum o sekilde bar dolmuyor Mac'tan XP filan vermiyor.
Dün 5 saat oynadım bar ilerlemedi. Hala aynı. Bugunde 1 saat oynadım hala aynı. Belki bir anda patlar gelir dedim gelmiyor. Yoldaş ve rekabetci oynuyorum.
Eki Görüntüle 2257794
Yok bitmedi. Zaten çarşamba günü yenilenmesi lazım.TP taşması olmuş olabilir mi? Oyun içinde taba basınca isminizin sol tarafında yazar.
Haftalık TP bonusun bitmiş olabilir haftalık 7500 TP kazanilabiliyordu diye hatirliyorum.
Hocam atlamadım rütbe. Hala aynı yerdeyim. Perşembeden beri böyle. Dün Saat 23:00 civari xp almaya başladım.Çarşamba yenilendi ama zaten 2 saat oynadıktan sonra rahat 5000 TP kazanabiliyorsun senin 6 saatte bitirmiş olmaman imkansız gibi bir şey.
Sanırsam CS'de haftada bir yenileniyordu XP işleri. Yanlış hatırlıyor olabilirim.
Çarşamba yenilendi ama zaten 2 saat oynadıktan sonra rahat 5000 TP kazanabiliyorsun senin 6 saatte bitirmiş olmaman imkansız gibi bir şey.
Dün Rekatçide Dust II de maç kazandım 2 defa ama görünmüyor. Bana 1 maç daha kazanırsan rütben görüncek dedi.TP taşması olmuş olabilir mi? Oyun içinde taba basınca isminizin sol tarafında yazar.
Hocam atlamadım rütbe. Hala aynı yerdeyim. Perşembeden beri böyle. Dün saat 23:00 civari XP almaya başladım.Eki Görüntüle 2257936
Hala aynı. Sinirden 360 derece dönüp vurdum arkadasıma geldi 2 hafta ban yedim.
Dün rekatçide dust II de maç kazandım 2 defa ama görünmüyor. Bana 1 maç daha kazanırsan rütben görüncek dedi.
Mavi değil. Rekabetcide Tepede yazıyor 10 Galibiyet diye. Geçen gün 1 maç daha kazanırsan adınnı unuttum şey görüncek yazıyordu. 2 maç kazandım aynı mapte hiçbirşey olmadı. Seçkin de arkadaşım olmadığından randomlarla girmek istemediğimden girmek istemiyorum.Rekabette kazanirsan CS:GO'daki sistem işliyor. Sen fotoğraftaki üç çizgi olan yerden bahsediyorsan seckinde kazanman gerekiyor.
Dün 5 saat oynadım bar ilerlemedi. Hala aynı. Bugunde 1 saat oynadım hala aynı. Belki bir anda patlar gelir dedim gelmiyor. Yoldaş ve rekabetci oynuyorum.
Eki Görüntüle 2257794
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.