esyal21 Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.332 Çözümler 11 Yer İstanbul 19 Temmuz 2024 #1 Dün 5 saat oynadım bar ilerlemedi. Hala aynı. Bugunde 1 saat oynadım hala aynı. Belki bir anda patlar gelir dedim gelmiyor. Yoldaş ve rekabetci oynuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2024
Dün 5 saat oynadım bar ilerlemedi. Hala aynı. Bugunde 1 saat oynadım hala aynı. Belki bir anda patlar gelir dedim gelmiyor. Yoldaş ve rekabetci oynuyorum.
Çözüm esyal21 8 Ağustos 2024 772185 dedi: Hocam sorunu çözdünüz mü? Şu an benim de durumum o sekilde bar dolmuyor Mac'tan XP filan vermiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam şeçkini olmayan arkadaşımla oynuyordum. Seçkini olmayan biriyle oynarsanız XP almıyorsunuz diye cevap verdiler bana Reddit'te.
772185 dedi: Hocam sorunu çözdünüz mü? Şu an benim de durumum o sekilde bar dolmuyor Mac'tan XP filan vermiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam şeçkini olmayan arkadaşımla oynuyordum. Seçkini olmayan biriyle oynarsanız XP almıyorsunuz diye cevap verdiler bana Reddit'te.
S semihA2 Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #11 Bende aynı durumdan muzdaribim. Artı 0 Eksi
KS KS esyal21 Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.332 Çözümler 11 Yer İstanbul 8 Ağustos 2024 #12 772185 dedi: Hocam sorunu çözdünüz mü? Şu an benim de durumum o sekilde bar dolmuyor Mac'tan XP filan vermiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam şeçkini olmayan arkadaşımla oynuyordum. Seçkini olmayan biriyle oynarsanız XP almıyorsunuz diye cevap verdiler bana Reddit'te. Artı 0 Eksi Çözüm
772185 dedi: Hocam sorunu çözdünüz mü? Şu an benim de durumum o sekilde bar dolmuyor Mac'tan XP filan vermiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam şeçkini olmayan arkadaşımla oynuyordum. Seçkini olmayan biriyle oynarsanız XP almıyorsunuz diye cevap verdiler bana Reddit'te.
S semihA2 Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #13 esyal21 dedi: Hocam şeçkini olmayan arkadaşımla oynuyordum. Seçkini olmayan biriyle oynarsanız XP almıyorsunuz diye cebap verdiler bana Reddit'te. Genişletmek için tıkla... Yenimi geldi bu ben 3 hafta önce böyle bir durum yaşamıyordum. Arkadaşla(şeçkin olmayan) girdigimde. Artı 0 Eksi
esyal21 dedi: Hocam şeçkini olmayan arkadaşımla oynuyordum. Seçkini olmayan biriyle oynarsanız XP almıyorsunuz diye cebap verdiler bana Reddit'te. Genişletmek için tıkla... Yenimi geldi bu ben 3 hafta önce böyle bir durum yaşamıyordum. Arkadaşla(şeçkin olmayan) girdigimde.
KS KS esyal21 Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.332 Çözümler 11 Yer İstanbul 10 Ağustos 2024 #14 semihA2 dedi: Yenimi geldi bu ben 3 hafta önce böyle bir durum yaşamıyordum. Arkadaşla(şeçkin olmayan) girdigimde. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum forum sitesinde bana böyle söylediler. Artı 0 Eksi
semihA2 dedi: Yenimi geldi bu ben 3 hafta önce böyle bir durum yaşamıyordum. Arkadaşla(şeçkin olmayan) girdigimde. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum forum sitesinde bana böyle söylediler.