CS2'de yeni başlayanlar için tavsiyeler

Ahmet06han

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd /
Meslek
Ogrenci
Oyuna yeni başladım sayilir. Steam'de 40 saatim var. Bunun yarisi kardesime ve acik kalmasina ait. Kalan 20 saat ise full DM ve topluluk haritalari falan. Valorant oynuyordum bundan once. 1500 saatim falan var Valorant'ta. Ama CS2'de bayağı bilgisizim. Mesela hangi modda oynamam lazim? Biraz bakindim rekabetci zaten belli. Ama rank konusunda sunu merak ediyorum. Profilime tikladigim zaman seckin ile rutbe kazan ve seckin ile yetenek grubu elde et diyor. Seckin olmadan rank kasamiyor muyum? Valorant'taki derecesiz buradki basit eglence oluyor anladigim kadari ile. Skin alirsam alirken veya satarken komisyon oduyor muyum? Skinlerin bazilari Steam topluluk pazarinda bazilari ise sitelerde ucuz. İkisi de ayni kapiya mi cikiyor? Seckin almak mantikli mi?
Biraz fazla soru sordum sanirim ama hiç bilgim yok ne yazik ki. Eski sistem CS2 icin 50-60 FPS veriyordu.
Yeni oyuncular icin tavseyeniz var mi?

Son düzenleme:
@Ahmet06han Dostum bende senle yakın düşüncedeydim. Az oynuyordum. Aldım bende ilk kez bu çarşamba hediye ürün aldım değeri 0.3 dolar ortalaması da öyle. 3 ayda çıkaracagini sanmıyorum. Ama değebilirmi bilemedim. O paraya 4 zurna gömerdim.

Para çıkartma konusuna gelirsen her hafta en fazla 2 en az 0.80 dolar civarı paza kazanıyorsun şu anki seçkin fiyatına göre hesapla. Ama eğer ben bu oyuna saaatlerimi gömeceğim değil de arada oynarım insanıysan asla tavsiye etmem. Neredeyse her el hile geliyor mod fark etmeksizin. Zaten YouTube'a yazarsan seçkin dünya 1. sinin hile yaptığı görüntüler bile var. Hileyle 35000 rank kasılabiliyor sen düşün ne kadar kötü bir sistem olduğunu. Karar sana kalmış CS eskiden güzeldi artık pek albenisi yok.

Para çıkartma konusuna gelirsen her hafta en fazla 2 en az 0.80 dolar civarı paza kazanıyorsun şu anki seçkin fiyatına göre hesapla. Ama eğer ben bu oyuna saaatlerimi gömeceğim değil de arada oynarım insanıysan asla tavsiye etmem. Neredeyse her el hile geliyor mod fark etmeksizin. Zaten YouTube'a yazarsan seçkin dünya 1. sinin hile yaptığı görüntüler bile var. Hileyle 35000 rank kasılabiliyor sen düşün ne kadar kötü bir sistem olduğunu. Karar sana kalmış CS eskiden güzeldi artık pek albenisi yok.

Şu an hafatalık droptan rüyalar ve kabuslar düşürürsen 2 doalr diğer kasayı düşürürsen 0.80 dolar bir değeri var sanırsam o yüzden bu rakamları verdim.Tabi steamin bunlardan kestiği yüzdelik komisyon var sen pazarda item satarken.

Drop dusmesi icin ne kadar oynamam gerekiyor? Fazla oynarsam dusen drop artmiyor diye biliyorum.
Her carsamba dusuyor muhabbeti vardi galiba.

Drop dusmesi icin ne kadar oynamam gerekiyor? Fazla oynarsam dusen drop artmiyor diye biliyorum.
Her carsamba dusuyor muhabbeti vardi galiba.

Oyunda seviye sistemi var. Her hafta çarşamba drop hakkın yenileniyor. Drop hakkın yenilebdikten sonra ilk seviye atladığında drop alıyorsun. Sonraki drop için yine haftaya çarşambayı beklemen gerekecek. Ben çok oynadığım dönemlerde bu haftaki dropu diyelim 21 rütbeden 22'ye geçerek aldıysam haftaya salıya kadar (zaten çok oynamaya vaktim olmadığımdan)seviye atlamaya yakınlaşacak kadar(23 rütbe olmaya 300-400 tp kalana kadar) oynardım. Çarşamba drop geldiğinde 1-2 maç atar drop alıp yine aynı taktiği uygulardım. Benim gibi çok oynamıyorsan en iyisi bu.

Peki rutbe atlamak icin oyunu kazanmak mi gerekiyor oynamak mi? Mesela Valorant'ta kaybetsende kazansanda puan geliyordu ve level atliyordun. Rutbe rank gibi mi seviye gibi mi? Ama rank olacagini sanmiyorum, seviyedir herhalde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı