CS2'de yenilen ban doğru mu?

Emir_0616

Decapat
Daha fazla  
Bugün size yaşadığım çok sinir bozucu olayı ve Valve'nin rezalet ötesi sistemini anlatacağım.

Arkadaşlarımla girdiğim maçta takıma gelen toksik Rus çocuğu kickledim diye 7 gün ban attılar. Bundan 10 gün önce sırf yoldaşta arkadaşıma sıktım diye 7 gün ban yedim. Banım tam açıldı derken bu bilmediğim ban sebebinden 7 gün ban yedim. Hani hileler bile ban yemezken ya da 1 gün ban yerken ben ne uyarı aldım ne de 1 gün ban ne de 1 saat ban. Direkt 7 gün ban yedim. Yani bu rezalet anticheat sistemi ve toxic insanları engellemek amacıyla yapılan sistemler çok ve çok saçma. Takım arkadaşını vururken uyarı veriyor 2 defa daha öldürürsen ban yiyeceğin ile ilgili. Ama Kick atarken herhangi bir uyarı almıyorum. Yani sonrasında da böyle ban yiyorum ve oyun zevki 0'a iniyor. Benim ban yemem şu şekilde oldu yoldaşta 7-8 iken arkadaşıma revolver ile tur başlangıcında vurmam ile oldu. Ben son tur arkadaşımı vurup ban yiyorum aşırı saçma bir de arkadaşım sırf ben ban yedim diye 8-8 kaybediyor. Bir de o maçta MVP olmama rağmen ban yedim. Yani Duo olan kişiyi sistem algılayıp ban atmaması gerekiyor. Mesela beraber Duo oynadığımızda birisi ban yerse diğeri kaybediyor her türlü. Yani demek oluyor ki ban atınca bir şey değişmiyor. Birisinin bu sisteme dur demesi gerekiyor. Valorant oynamak istesem orasının kitlesi toksik.

Bugün size yaşadığım çok sinir bozucu olayı ve Valve'nin rezalet ötesi sistemini anlatacağım.

Arkadaşlarımla girdiğim maçta takıma gelen toksik Rus çocuğu kickledim diye 7 gün ban attılar. Bundan 10 gün önce sırf yoldaşta arkadaşıma sıktım diye 7 gün ban yedim. Banım tam açıldı derken bu bilmediğim ban sebebinden 7 gün ban yedim. Hani hileler bile ban yemezken ya da 1 gün ban yerken ben ne uyarı aldım ne de 1 gün ban ne de 1 saat ban. Direkt 7 gün ban yedim. Yani bu rezalet anticheat sistemi ve toxic insanları engellemek amacıyla yapılan sistemler çok ve çok saçma. Takım arkadaşını vururken uyarı veriyor 2 defa daha öldürürsen ban yiyeceğin ile ilgili. Ama Kick atarken herhangi bir uyarı almıyorum. Yani sonrasında da böyle ban yiyorum ve oyun zevki 0'a iniyor. Benim ban yemem şu şekilde oldu yoldaşta 7-8 iken arkadaşıma revolver ile tur başlangıcında vurmam ile oldu. Ben son tur arkadaşımı vurup ban yiyorum aşırı saçma bir de arkadaşım sırf ben ban yedim diye 8-8 kaybediyor. Bir de o maçta MVP olmama rağmen ban yedim. Yani Duo olan kişiyi sistem algılayıp ban atmaması gerekiyor. Mesela beraber Duo oynadığımızda birisi ban yerse diğeri kaybediyor her türlü. Yani demek oluyor ki ban atınca bir şey değişmiyor. Birisinin bu sisteme dur demesi gerekiyor. Valorant oynamak istesem orasının kitlesi toksik.

Arada F2 bas :D

Doğru ban yemişsin saçmalık yok, direkt de 7 gün yemiyorsun 30dk - 1 saat gibi giderek artıyor. Kicklemekten ban yemeyi de ilk kez duyuyorum.

Bu olay doğru çok fazla birden fazla maçlarda çok oylama başlatırsan bu ban olayı gerçekleşiyor. Hile kullandığını belli eden kişilerde 3 gün oturum banı yiyorlar sonra açılıyor.

Maç boyunca takım içi hasar vermek. Oyuncu atma oylamaları sırasında F1'i kullanmak bekleme cezası alanına giriyor. Yanlış bir durum yok tek garip yanı Basit eğlence ve Ölüm maçında işlevsiz olması.

Doğru ban yemişsin saçmalık yok, direkt de 7 gün yemiyorsun 30dk - 1 saat gibi giderek artıyor.Kicklemekten ban yemeyi de ilk kez duyuyorum.
Benim yazdığım konuya herkes saçmalık yok demiş. Önceden sadece takım arkadaşlara vurmadan ban yedim o da gittikçe 7 güne filan çıktı. Kick atarak ilk defa ban yedim o da 7 gün. Takım arkadaşını vururken uyarı veriyor burda uyarı da vermiyor. Bilmeden konuşmayın derim

Fazla kick yapma durumunda bunu oyunbozanlık diye algilayıp ban atiyorlar. Doğru bir uygulama.
3 kişi atmak fazla kickse kick neden getirmişler oyuna hasujdhasdh

Benim yazdığım konuya herkes saçmalık yok demiş. Önceden sadece takım arkadaşlara vurmadan ban yedim o da gittikçe 7 güne filan çıktı. Kick atarak ilk defa ban yedim o da 7 gün. Takım arkadaşını vururken uyarı veriyor burada uyarı da vermiyor. Bilmeden konuşmayın derim.

3 kişi atmak fazla kickse Kick neden getirmişler oyuna hasujdhasdh.

Buradaki herkes bilmeden konuşuyorsa bir akıllı sensin, madem bu kadar biliyorsun neden bize soruyosun? Hem milletin oyununu mahvetmişsin hem de ban sistemini eleştiriyosun 😇

Technopat Haberler

Geri
Yukarı