CS2'de yüksek hassasiyet artık ban sebebi

Valla niye rahatsız oluyorlar anlamadım. Zaten yüklediğin en ufak program bile tek tuşunla sen farkında olmadan her şeyine erişiyor. AntiCheat olduğu için bence makul.
Olabilir ama bu erişim seviyesi son seviye bir erişim. Bazıları bir tanımadıkları şirketin bu kadar bilgiye sahip olmalarına rahatsız oluyor. Bence de biraz saçma bir siteye girdiğin anda bile bilgin kaydediliyor.

Yüksek fare hızında zaten istesem de çok iyi oynamam zor o yüzden beni ilgilendiren bir şey değilmiş ama ilginç bir olaymış. Sensitivity: 1'in altında oynuyorum. Fare DPI ise 1600 oynuyorum.

Rezil kepaze ettiler koskoca oyunu. Zaten kaç gündür belki haftalardir guncellemeler gelmiyor biraktilar ilgilenmeyi. Maytap gecer gibi 2 tane duzeltme getiriyorlar surekli guncelleme adi altinda. Attilar oyunu piyasaya dumduz kemik gibi eti yok aylardir kemik kemiriyoruz a...
Map yok, oyun modu yok, atolye yok,
Adamlar daha bot zorlugu ekleyemisler.
Subtick bilmemne olayi desen Allah'a emanet.
Her gun yeni bir bug yeni bir atildigi yere gitmeyen kursun.
Allah'tan BF indirime girdi de aldik tekrardan BF deyiz. Oynamayin oynattirmayin su oyunu belki çekidüzen vermek akillarina gelir.

Eski cs cilerden biri olarak bi anda donup HS atan kisiler hep rahatsiz etmistir. Reportladigimda cok olmustur. Biz hs atalim diye ugrasiyoz adam bi ansa donup hs atiyor koserken hs atiyor cok sacma. Bnm arkama donmem icin 3,4 tur cevirmem gerekir mousu 🤦🤣

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı