CS2'den çıktıktan sonra bilgisayar kapatılırken mavi ekran hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

RAWENES

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartı
Rtx 3050 Laptop
İşlemci
AMD Ryzen 5 4600H
CS2 oynayıp bilgisayarı kapatırken mavi ekran hatası alıyorum. Sonrasında bilgisayarım uzunca bir süre açılmıyor. Siyah ekranda kaldığı da oluyor, mavi ekran verip tekrar kapandığı da. Format attım lakin sorunu çözemedim. Minidump okumayı bilmiyorum. Minidump dosyalarını ekliyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. İyi çalışmalar.Google Drive: Sign-in

Testleri yaptım bu sırada bir mavi ekran daha aldım maalesef. Çok bunalttı artık bu durum beni. Test sonuçlarını ve son aldığım mavi ekranın minidumpını drive dosyasına ekledim.

Diskinizde ya da windows'ta bir sorun olabilir. önemli dosyalarınızı yedekleyip bilgisayara format atın, sorun devam ediyorsa disktendir.

Yeniden merhaba.

Aldığınız hatalar FLTMGR.sys (disk) kaynaklı oluşmuş.
Diskte yürütülen bir geri çağırma işlemi esnasında hata alınmış.

Sisteme bağlı olan, hata esnasında bağlı olan hariciler de dahil tüm disklere HD Tune 5.75 trial sürümünü indirerek "Quick Scan" tiki kapalı şekilde bir test yapalım.

5.75 istememin sebebi 6.10 sürümünün tüm sektörlerin taranamıyor olması. (Program kısıtlıyor.)

Test sonuçları ve Health menülerini paylaşabilirseniz sevirim.

https://www.hdtune.com/files/hdtunepro_575_trial.exe
Tekrar bakabilme şansınız olabildi mi acaba

Diskinizde ya da windows'ta bir sorun olabilir. önemli dosyalarınızı yedekleyip bilgisayara format atın, sorun devam ediyorsa disktendir.
Yeni format atmıştım sorun devam etti. Disk sağlıklarına dair dosyayı drive dosyasına yükledim gördüğüm kadarıyla sorun gözükmüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı