CS2'den para kazanmak mümkün mü?

akel3388

Femtopat
Daha fazla  
CS2 oynayarak para kazanmak istiyorum "haftalık 100, 200 TL civari" kazansam yeter pasif şekilde işte şunu oyna şunu al vs gibi 2 hesabım var ikisinde de seçkin var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yatırım yaparak. Oyuna 200 lira anca yatırmışımdır şu an 300 dolarlık envanterim var. Skin almaya yazın orta-sonlarına doğru başladım kendi kendine arttı fiyatları.

Neler uzerine ilerledin hocam.

Hocam benim açıkçası başta yatırım amacım yoktu, sadece her nadirlikte ucuz da olsa skinim olsun diyordum. 20-30 liraya pembe, 50-60 liraya kırmızı skinler alıyordum. 22 Ekim'de gelen güncelleme çoğu skinimin fiyatı arttı. Şimdi de paranın bir kısmı ile doğal tasarım çıkartmaları almayı düşünüyorum. Çünkü Valve oyuna yeni çıkartmalar getirtecek ve bunlar Armory Pass'e gelecek muhtemelen. Oyundan kalkması da en muhtemelen duran çıkartma koleksiyonu bu, zaten fiyatları %20 civarında arttı hepsinin daha kalkamadan bile.

kanka krımız tradeup güncellemsinden önce 60 doları 84 dolar felan yaptım armory pass le ama o ara kasa fiyatları iyiydi cs de şans faktörü olmadan kazanç zor net kazançlarda uraştığına deymez seviyesinde haftalık drop farmı var sadece iyi getiri yapabilecek onada en az 10 hesap felan açcacanda oynayacanda ohooo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı