CS2'nin hali ne olacak?

mataleon

Decapat
CS2'yi oynadığım her saniye CS:GO'ya olan özlemim katlanarak artıyor. Sanki Counter-Strike değil de standoff2 gibi basit bir oyun oynuyormuş gibi hissediyorum. Ölüşlerim vesaire Zula ile tammmaaamen aynı zaten. Yıllarımı verdiğim oyunun bana göre böyle bir düşüşe geçmesi akıl sağlığımı kaybetmeme bir merdiven daha dayıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4-5 gündür CS2 girmiyordum, bugün önyargılarımı bir kenara bırakıp girdim, sonuç bu. Tüm vuruşlar bir saat içerisinde yaşandı. AWP vuruşunu freezelemeyi unutmuşum, videoyu durdurup bakarsınız duruma artık.

Half-Life 2, Team Fortress 2 gibi efsanevi oyunları ortaya çıkaran bir şirketin bu hale gelmesi çok üzücü. Steam'den para basmaya başladıklarından beri inanılmaz bir tembellik söz konusu. Bu adamlar yıllardır ellerindeki oyunları bile geliştirmiyor. En son ne zaman CS:GO ve TF 2'ye büyük güncelleme geldi hatırlamıyorum bile. Ayrıca adamların daha CS 2 logosunda hayır yok. Ne beklersin ki bunlardan. :D Şu kafaya bak. Half-Life 3 konusunda pek bir beklentim yoktu, artık hiç yok.

Counter-Strike_2_%28Ico.jpg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı