Yani ölmüş bitmiş oyuncu sayısı düşer mi konuları görüyorum. Oyuncu sayısı belli.
CS2'yi oynadığım her saniye CS:GO'ya olan özlemim katlanarak artıyor. Sanki Counter-Strike değil de standoff2 gibi basit bir oyun oynuyormuş gibi hissediyorum. Ölüşlerim vesaire Zula ile tammmaaamen aynı zaten. Yıllarımı verdiğim oyunun bana göre böyle bir düşüşe geçmesi akıl sağlığımı kaybetmeme bir merdiven daha dayıyor.
4-5 gündür CS2 girmiyordum, bugün önyargılarımı bir kenara bırakıp girdim, sonuç bu. Tüm vuruşlar bir saat içerisinde yaşandı. AWP vuruşunu freezelemeyi unutmuşum, videoyu durdurup bakarsınız duruma artık.
Dostum güncelleme ile adamların cl_bob'u getirmesi gerekiyor. Duvar arkasından ölme, crosshair adamın kafasındayken merminin gitmemesi vesaire acemi şirketlerin yapacağı iş. CS:GO çıkmıyor CS:GO'nun ikinci oyunu çıkıyor hatırlatayım.Fazla romantikleştirmeyin. Gayet potansiyel olan oyun. Gelecek güncellemelerle daha iyi hal alacaktır. CS:GO ilk çıktığında iyi bir oyun değildi. Ondan önceside Source faciası var.
Attığın ss konuyla alakasız. ''oyun bu haldeyken insanlar hala oynamaya devam ediyor'' demiyorsan eğer.Yani ölmüş bitmiş oyuncu sayısı düşer mi konuları görüyorum. Oyuncu sayısı belli.
Videoda yaşananları seviyorsanız ne güzel, bol fragler iyi oynamalar size. Değişiklik sevmediğimi falan düşünmeyin, değişiklik tabii ki güzeldir oyunlarda. Bu yaşananlar berbat bir durum ama.CS:GO uzun saatler oynamış ve uzun bir süre trade yapmış birisi olarak söylüyorum CS2 gayet güzel olmuş betasını çok beğenmemiştim ama şu an bence gayet güzel.
CS2'yi oynadığım her saniye CS:GO'ya olan özlemim katlanarak artıyor. Sanki Counter-Strike değil de standoff2 gibi basit bir oyun oynuyormuş gibi hissediyorum. Ölüşlerim vesaire Zula ile tammmaaamen aynı zaten. Yıllarımı verdiğim oyunun bana göre böyle bir düşüşe geçmesi akıl sağlığımı kaybetmeme bir merdiven daha dayıyor.
4-5 gündür CS2 girmiyordum, bugün önyargılarımı bir kenara bırakıp girdim, sonuç bu. Tüm vuruşlar bir saat içerisinde yaşandı. AWP vuruşunu freezelemeyi unutmuşum, videoyu durdurup bakarsınız duruma artık.
csgonun ikinci oyunu çıkmıyor. Source-2 Güncellemesi geliyor.Dostum güncelleme ile adamların cl_bob'u getirmesi gerekiyor. Duvar arkasından ölme, crosshair adamın kafasındayken merminin gitmemesi vesaire acemi şirketlerin yapacağı iş. CS:GO çıkmıyor CS:GO'nun ikinci oyunu çıkıyor hatırlatayım.
Attığın ss konuyla alakasız. ''oyun bu haldeyken insanlar hala oynamaya devam ediyor'' demiyorsan eğer.
Videoda yaşananları seviyorsanız ne güzel, bol fragler iyi oynamalar size. Değişiklik sevmediğimi falan düşünmeyin, değişiklik tabii ki güzeldir oyunlarda. Bu yaşananlar berbat bir durum ama.
Half-Life 2, Team Fortress 2 gibi efsanevi oyunları ortaya çıkaran bir şirketin bu hale gelmesi çok üzücü. Steam'den para basmaya başladıklarından beri inanılmaz bir tembellik söz konusu. Bu adamlar yıllardır ellerindeki oyunları bile geliştirmiyor. En son ne zaman CS:GO ve TF 2'ye büyük güncelleme geldi hatırlamıyorum bile. Ayrıca adamların daha CS 2 logosunda hayır yok. Ne beklersin ki bunlardan.Şu kafaya bak. Half-Life 3 konusunda pek bir beklentim yoktu, artık hiç yok.
Eki Görüntüle 1968650
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.