CS2'nin hali ne olacak?

CS2'yi oynadığım her saniye CS:GO'ya olan özlemim katlanarak artıyor. Sanki Counter-Strike değil de standoff2 gibi basit bir oyun oynuyormuş gibi hissediyorum. Ölüşlerim vesaire Zula ile tammmaaamen aynı zaten. Yıllarımı verdiğim oyunun bana göre böyle bir düşüşe geçmesi akıl sağlığımı kaybetmeme bir merdiven daha dayıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4-5 gündür CS2 girmiyordum, bugün önyargılarımı bir kenara bırakıp girdim, sonuç bu. Tüm vuruşlar bir saat içerisinde yaşandı. AWP vuruşunu freezelemeyi unutmuşum, videoyu durdurup bakarsınız duruma artık.

CS:GO uzun saatler oynamış ve uzun bir süre trade yapmış birisi olarak söylüyorum CS2 gayet güzel olmuş betasını çok beğenmemiştim ama şu an bence gayet güzel.

Fazla romantikleştirmeyin. Gayet potansiyel olan oyun. Gelecek güncellemelerle daha iyi hal alacaktır. CS:GO ilk çıktığında iyi bir oyun değildi. Ondan önceside Source faciası var.
Dostum güncelleme ile adamların cl_bob'u getirmesi gerekiyor. Duvar arkasından ölme, crosshair adamın kafasındayken merminin gitmemesi vesaire acemi şirketlerin yapacağı iş. CS:GO çıkmıyor CS:GO'nun ikinci oyunu çıkıyor hatırlatayım.

Yani ölmüş bitmiş oyuncu sayısı düşer mi konuları görüyorum. Oyuncu sayısı belli.
Attığın ss konuyla alakasız. ''oyun bu haldeyken insanlar hala oynamaya devam ediyor'' demiyorsan eğer.

CS:GO uzun saatler oynamış ve uzun bir süre trade yapmış birisi olarak söylüyorum CS2 gayet güzel olmuş betasını çok beğenmemiştim ama şu an bence gayet güzel.
Videoda yaşananları seviyorsanız ne güzel, bol fragler iyi oynamalar size. Değişiklik sevmediğimi falan düşünmeyin, değişiklik tabii ki güzeldir oyunlarda. Bu yaşananlar berbat bir durum ama.

oyunda 1 kişi çıkınca hemen teslim olunuyor tek bir kişi bile f1 bassa oyun direkt bitiyor bu şekilde en az 5-6 maç kayıp ettim oyunun acilen düzeltimlesi lazım

CS2'yi oynadığım her saniye CS:GO'ya olan özlemim katlanarak artıyor. Sanki Counter-Strike değil de standoff2 gibi basit bir oyun oynuyormuş gibi hissediyorum. Ölüşlerim vesaire Zula ile tammmaaamen aynı zaten. Yıllarımı verdiğim oyunun bana göre böyle bir düşüşe geçmesi akıl sağlığımı kaybetmeme bir merdiven daha dayıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

4-5 gündür CS2 girmiyordum, bugün önyargılarımı bir kenara bırakıp girdim, sonuç bu. Tüm vuruşlar bir saat içerisinde yaşandı. AWP vuruşunu freezelemeyi unutmuşum, videoyu durdurup bakarsınız duruma artık.

Hocam bende konu açtım bu saçmalıkla ilgili ama maalesef elden bir şey gelmiyor. Valorant'tan nefret ederdim ama artık seve seve oynuyorum. CS2 artık gerek oyananış gerek sunucu gerek te oyuncu kitlesinden dolayı benim için bitmiştir.

Dostum güncelleme ile adamların cl_bob'u getirmesi gerekiyor. Duvar arkasından ölme, crosshair adamın kafasındayken merminin gitmemesi vesaire acemi şirketlerin yapacağı iş. CS:GO çıkmıyor CS:GO'nun ikinci oyunu çıkıyor hatırlatayım.

Attığın ss konuyla alakasız. ''oyun bu haldeyken insanlar hala oynamaya devam ediyor'' demiyorsan eğer.

Videoda yaşananları seviyorsanız ne güzel, bol fragler iyi oynamalar size. Değişiklik sevmediğimi falan düşünmeyin, değişiklik tabii ki güzeldir oyunlarda. Bu yaşananlar berbat bir durum ama.
csgonun ikinci oyunu çıkmıyor. Source-2 Güncellemesi geliyor.

Oyun gayet potansiyeli olan bir oyun ama evet eksikleri var mı fazlaca var ama Valve şu an bu kadar insanı CS2'ye çekmişken hemen bırakmaz oyunu neredeyse her gün 2-3GB güncelleme atıyorlar oyuna bence ellerinden geleni yapıyorlar oyun tahminimce 1-2 ay içerisinde tam oynanacak kıvama gelir (ping ve subtick muhabbeti yüzünden çok fazla duvar arkası ölüyorum onu halletseler tadından yenmez)

Half-Life 2, Team Fortress 2 gibi efsanevi oyunları ortaya çıkaran bir şirketin bu hale gelmesi çok üzücü. Steam'den para basmaya başladıklarından beri inanılmaz bir tembellik söz konusu. Bu adamlar yıllardır ellerindeki oyunları bile geliştirmiyor. En son ne zaman CS:GO ve TF 2'ye büyük güncelleme geldi hatırlamıyorum bile. Ayrıca adamların daha CS 2 logosunda hayır yok. Ne beklersin ki bunlardan. :D Şu kafaya bak. Half-Life 3 konusunda pek bir beklentim yoktu, artık hiç yok.

Eki Görüntüle 1968650

TF2'ye, tarihinin en büyük güncellemelerinden birini getirdiler bu yıl. Daha ne bekliyorsun?

CS:GO da şuan TAMAMEN Farklı bir oyun motoru ile yeniden yapıldı ve geliştiriliyor. Bu yorumları Görenler de sanki CS:GO 2012'de aşırı iyi bir şekilde piyasaya sunuldu sanacak.

Oyun açık betadan yeni çıktı. Neredeyse Her gün fix güncellemeleri geliyor.

Ayrıca bunları yapan şirket VALVE. Ne kadar yavaş olduklarını belirtmeme gerek yok sanırım. Bu yüzden Tek vermeniz gereken şey zaman(aktif oyuncu sayısına bakarsak, zaman vermenize bile gerek yok aslında. Beğenen beğenmiş ve oynuyor zaten).

Yok umudu kestim, yok Half life 3, yok şu yok bu. Saçmalık.

Ben sildim oyunu 15fps nedir.

cs bitti bana kalırsa, spray desen düzgün atılmıyor , mermiler çok hızlı ama geç gidiyor. Mermi gecikmesi çok fazla var , hızlı silahlar oynanmıyor , hızlı vuruşlar atılmıyor , adamları vuruyorum , vurduğuma eminim ama mermi adamın o anki yerine gitmiyor , p90 çevirince eskiden ne güzel kayardı şimdi tır çeviriyoruz sanki , 6 hassasiyet le oynuyorum bide , çoğu silah oynanmaz hale gelmiş , awp oynanmıyor , adamı vuruyorsun adam vurulmuyor , ssg ile vuruyorsun aynı , yavaş vuruyorsun vuruyorsun , eğer sadece ak oynayacksam diğer silahlar neden var ki , ki p90 falan yazmama bakmayin , çoğu silahda iyimdir , zevkine çoğu silahla oynarım ama cs2 de buda zorlaşmıs , özellikle m4a4 ama yok yani bir fps oyunun en kritik noktası , hissiyat ve silah olayı cok zayıflamış , karakterleri farketmek güçleşmiş ,

tamam görüntü falan güzelleşmiş falan ama oyunun o zevki hissiyatı kaybolmuş . Bunu nostalji olsun diye de demiyorum gerçekten kaybolmuş. Ki performans yüzünden çoğu kişi de oyunu bıraktı , valorant ta oynamak istemeyen benim gibi insanlar var , benim için de bitti zaten oyun . He birde hilelerden geçilmiyor , adamlar duvardan sıkıyorlar , ses vermemene rağmen her round aşırı kusursuz timingler falan bariz hile çok , reportluyorsun bir gelişme yok. Yani kimseninde umrunda değil anlaşılan ,

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı