cs bitti bana kalırsa, spray desen düzgün atılmıyor , mermiler çok hızlı ama geç gidiyor. Mermi gecikmesi çok fazla var , hızlı silahlar oynanmıyor , hızlı vuruşlar atılmıyor , adamları vuruyorum , vurduğuma eminim ama mermi adamın o anki yerine gitmiyor , p90 çevirince eskiden ne güzel kayardı şimdi tır çeviriyoruz sanki , 6 hassasiyet le oynuyorum bide , çoğu silah oynanmaz hale gelmiş , awp oynanmıyor , adamı vuruyorsun adam vurulmuyor , ssg ile vuruyorsun aynı , yavaş vuruyorsun vuruyorsun , eğer sadece ak oynayacksam diğer silahlar neden var ki , ki p90 falan yazmama bakmayin , çoğu silahda iyimdir , zevkine çoğu silahla oynarım ama cs2 de buda zorlaşmıs , özellikle m4a4 ama yok yani bir fps oyunun en kritik noktası , hissiyat ve silah olayı cok zayıflamış , karakterleri farketmek güçleşmiş ,
tamam görüntü falan güzelleşmiş falan ama oyunun o zevki hissiyatı kaybolmuş . Bunu nostalji olsun diye de demiyorum gerçekten kaybolmuş. Ki performans yüzünden çoğu kişi de oyunu bıraktı , valorant ta oynamak istemeyen benim gibi insanlar var , benim için de bitti zaten oyun . He birde hilelerden geçilmiyor , adamlar duvardan sıkıyorlar , ses vermemene rağmen her round aşırı kusursuz timingler falan bariz hile çok , reportluyorsun bir gelişme yok. Yani kimseninde umrunda değil anlaşılan ,