CS2'nin hali ne olacak?

Bugün gelen güncelleme ile hitbox probleminin fixlendigi yazıyor.

Counter-Strike 2 erken çıktı. Keşke biraz daha bekleselerdi, biz de beklerdik. Eksik oyun olarak piyasaya sürmeleri hoş olmadı.
Biraz oyuncu baskısı da vardı. Hem tanıtımlar da hep yazın çıkacak dediler. Tepki almak istemediler belki de bilemiyoruz. Oyun şuan çok iyi durumda değil ama orta-iyi durumunda. Gelen güncellemelerle hepsi düzelecektir. Bence bi 2 ayı falan var.

Usta 2 ayı olsa ne olur ki? Oyuna kernel anti cheat sistemi gelmediği sürece, oyun isterse COD grafiklerinde olsun, fark etmiyor ki?

Gün içerisinde girdiğim tüm rekabetçi maçlarında, gelen Türklerin çoğu hile kullanıyor. Oyun daha yeni erişime açıldı ne ara hileler türedi belirsiz.

Ya bırakın yabancıyı sağı solu, CS:GO'ya hile yazılımı geliştiren bir Türk firması, CS2'ye yazılımını entegre edip PARAYLA satışlarına başlamış bile. Gel de tepki verme, gel de inanma... atompremium.com buyur, gir kendi gözlerinle gör rezaleti.

Counter-Strike oyun serisi kendi kendini bitiriyor, başka açıklaması olamaz. Oyunun modu olan FACEIT bile anticheat konusunda oyunun kendisinden daha iyi şaka gibi...

Hepimizin aylardır yıllardır beklediği yeni oyun motoru, yeni anti hile sistemi, Türkiye sunucuları bla bla bla... Hepsi fos...

Valve bir kez daha kendini kanıtlamış oldu aslında. Bir kaç gün önce deneyimleme fırsatım oldu. Çok farklı hissettiriyor, güzel olmuş yani. Eski, ölü temasını üstünden attı, çok önceden gelmesi gereken bir güncelleme idi.

@reddline, keşke erken tarih vermeselerdi. Benim aklıma takılan, koskoca şirketin planlamasını adamakıllı yapan birisi yok mu? Her türlü ihtimali göz önünde bulundurmaları gerekiyordu.

Geri dönüşlere bakılarak zamanla oyunu tam düzelteceklerdir.

TF2'ye gelen güncelleme topluluğun yaptığı bir şeydi. Valve atölyeden alıp oyuna koyuyor ve yapan kişiye her satın alımın yüzde 30'unu veriyor. Valve yapmadığı sürece isterse yeni bir sınıf olsun, silah olsun ben bunu güncellemeden saymıyorum. Sadece milletin ekmeğini yiyorlar.

Arkadaşlar günümüzde böyle, ayrıca çıkan her oyun başta hatalı çıkar normal, mesela şu an CS 2'de bariz bir hata olan, adamın çıkmadan vurulması bugundan haberdarlar, illa fixlenecektir. Yapmayın böyle yani, PS3 CSGO videolarını izleyin kahkaha atarsınız, zamanla gelişiyor işte oyunlar.

Ama yalan yok, gerçekten mobil oyuna benziyor CS 2.

Ben de nedense artık oyunu kasarak oynuyorum. Nasıl bir güncellemeye artık.

Acilen kaçmana rağmen vurulma mevzusu ve merminin nerden geldiğini, ayak seslerinin bulanık gelmesi sorununu çözmeleri lazim. Ses dizaynı bohg gibi resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…