CS2'nin oturması sene sonunu bulur mu?

CS2 için bana davet geldi ama oynamak için bence erken o yüzden normal CS:GO devam ediyorum. Sizce CS2'nin oturması sene sonunu bulur mu ne dersiniz? Tahminleriniz neler?
Ekim ayında herkese açık olarak yayınlanacak diye duymuştum. Buna bakarsak bence ekim ayına kadar düzeltirler. Belki de hiç düzelmez 😀

Valve'ın yarım kalmış bir işi neredeyse yoktur. Adı üstünde "beta" olduğu için böyle sıkıntılar olması şu anlık normal.

Oyun tamamlanıp gerçek manada çıktığında gerçekten çözülmüş olacağına emin olabilirsiniz. Bu arada CS2, normal CS'den daha iyi olmuş. Oturması da tahmini sene sonu bulur. Valve oyunuyla ilgilenecektir. 🙂

Hocam CS:GO çıktığında berbat ötesiydi. Valve tüm sorunları 1 yıldan kısa sürede çözüp oyunu sonda bu günkü mükemmel haline getirdi(hile kısmını çıkarsak). CS2'nin oturması bence daha da uzun sürebilir. Çünkü oyunda düzenlenmeli olan çok yeni ve deneysel element var. Örnek:
Smokeların kapladığı alan biraz daha küçültülmeli çünkü bir smoke Mirage'de B Site'ın tümünü kaplaya biliyor ve bu birçok harita içinde geçerli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı