CS2'nin performans sorunu hala devam ediyor mu?

Sefaagook

Hectopat
Daha fazla  
Çıkışından bu yana çok fazla oynamadım. Orta seviye cihazlarda performansı çok kötüydü. Gelişme var mı?

R5 3600 + GTX 1650 ile drop yemiyorum, oyun stabil ve grafikleri hesaba katarsak gayet iyi FPS alıyorum. Akıcılık konusunda da gelişme var ancak CS:GO ile kıyaslarsak eskisinden biraz daha az akıcı denebilir. Girip kendiniz denemelisiniz geliştirmeler küçük küçük birbirinin üstüne eklendiğinden oyuncular tarafından yapılan yorumlar çok tutarlı olmayabiliyor. Çıkıştan bu yana oyunun her kısmı hatrı sayılır şekilde iyileştirildi lag compensationdan stabiliteye kadar. Bir CS:GO beklemeyin sonuçta o oyun 13-14 yıldan fazla süredir geliştirmedeydi, bu oyun taş çatlasa 5 sene falan ama üst seviye oyun dışında tatmin edici deneyim yaşatır diye tahmin ediyorum şu anki haliyle CS.

Hayır yok. Aksine bence daha kötü olmaya devam ediyor. Her gelen güncellemede yeni görünüm hataları, yeni buglar ortaya çıkıyor. CS:GO zamanları düşük sistemli PC'ler bile 90-100 FPS alabilirken şimdi bırak 100 FPS almayı oyunu kaldırmıyor bile.

Oyun oynanamıyor hala saçma sapan problemler devam ediyor Valve sanırım yaptığı güncellemeleri kontrol etmiyor.
Eskiden de takmıyordu zaten, birde şuan başka bir oyun geliştirdikleri için iyice takmaz oldular oyunu. En sevdiğim oyun sanki ellerimde ölüyor gibi hissediyorum.

Eskiden de takmıyordu zaten, bir de şu an başka bir oyun geliştirdikleri için iyice takmaz oldular oyunu. En sevdiğim oyun sanki ellerimde ölüyor gibi hissediyorum.

Oyun Dust 2'nin saçma sapan bir şekilde yenilenmesi ile berbat bir yola girdiğini zaten göstermişti oyun o güncelleme ile ölmeye başladı ben factionlar kaldırıldığından beridir zaten oynayamıyorum fakat son problemler ile kimse oynayamıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı