berkerew
Megapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Sistem Özellikleri: Acer Nitro 16 I5 13500H, Nvdia RTX 4050 140w, 16 GB DDR5 4800 Mhz Ram, 1 TB M.2 SSD, 165 Hz
- Meslek
- Grafiker
Açıkçası 10 sene bana abartı geldi fakat sene süreceği kesin. Ben şu anki FPS ve performans şikayetlerini de anlayamıyorum açıkçası, i5 9400F 16 GB RAM 2666MHz ve GTX 1060 6 GB sistemim ile 250FPS'den aşağı FPS almıyorum sadece bazı görsel dolu maplerde 200'e düşüyor o kadar. Ne bekleniyor bu oyundan o kısmını anlayamadım fakat en fazla sene süreceğini düşünüyorum.
Bilgisayara duzgun ınce ayar yapıldıktan sonra ve bılınclı sekıl de kullanıldıktan sonra FPS düşmesi dusuk FPS gıbı sorunlar yasamaz kımse.
Anladım arkadaşlar teşekkür ederim. Bir de bu sistemi bir tanıdığımdan ucuza aldım. CS2 dışında oyun pek oynamıyorum. Beni 3-4 sene idare eder mi CS2'de bu bahsettiğim ayarlarda?
Sıstem de parca olarak ekran kartını yakın zaman da yukseltme yapmanızı tavsıye ederım ek olarak da RAM'lerınızı 3200'den 3600'e cekebılırsınız, bayağı etkısı oluyor. Hayırlı olsun ek olarak da sıstemınıze FPS droplar ve kekeleme olmaması ıcın Turbo Boost kapatıp o.c ıle turbu Boost hızına sabıtleyıp kullanmanız daha kararlı bır sıstem calısma performansı olur.